• NORTE
    26k
    Ferencvaroš - Gornik Zabrze u EL.
    Još nije poznato hoće li Gornikovi smjet na gostovanje, zbog nedavnog incidenta u Istanbulu.

Fradi bi mogli pokušat iskoristit ovu priliku i na jednoj od tekmi protiv Gornika zapalit vrijedan transparent Torcida Osijek, oduzet na Poljudu prije 20+ godina.

Fradi imaju prijateljstvo sa Šlaskom što daje još jednu dimenziju ovoj tekmi.
    Šlask je 2016. u Zabrzu zapalio transparent Torcida Ljubljana oduzet prilikom gostovanja Hajduka u Krakowu 2001.
    C84Upje.jpg
  • Hectorharatti
    452
    Nisam pametan oko tih Fradijevca.
    Ne impresioniraju me bas izdanjima.
    Vidim danas im se i Twente prosetao kroz grad. Nemam uvid u sve pa je najlakse blabletat i glupo je dovodit zakljucke.
    Imaju masu i furaju huliganstvo al nije mi to bas uvjerljivo.

Rekao bi da 99% ide zabrana Gornikovima za Budimpestu.
  • NORTE
    26k
    Nisam pametan oko tih Fradijevca.
    Ne impresioniraju me bas izdanjima.
    Vidim danas im se i Twente prosetao kroz grad. Nemam uvid u sve pa je najlakse blabletat i glupo je dovodit zakljucke.
    Imaju masu i furaju huliganstvo al nije mi to bas uvjerljivo.
    Hectorharatti

Vidio sam njihovu ekipu na svoje oči u ljeto 2014. kad su gostovali u Rijeci, a tad su bili u bojkotu i pod dugogodišnjom represijom vlasnika kluba zbog nekih vouchera tj. ID kartica za tekme.

Raspoređeni su bili po nekoliko mjesta Kvarnerske rivijere, kupali se ko turisti, navijali, nitko ih nije napao.

Definitivno jako respektabilna ekipa, u treningu, borilački sportovi.
    Iznenadilo me da su 2019. nama u Zagreb došli organiziranim vlakom.

Ne ističu se baš europskim gostovanjima, ali inače izgledaju kao jako ozbiljna ekipa.
  • BlueVelvet
    375
    kao i svi madari, napucani tetovirani ali tamo gdje se trebaju pokazati ih uredno nema.
    u madarskoj se ne sjecam da su neku ekipu pokusali napasti a svake godine im dolaze razne ekipe.
  • Tom Hanks
    5.6k
    To kako izgledaju je ne bitno,dobili batina svaki put kada bi naišli na ne mađarsku grupu
  • M77
    497
    Raspoređeni su bili po nekoliko mjesta Kvarnerske rivijere, kupali se ko turisti, navijali, nitko ih nije napao.NORTE

Sjećam se, bio sam klinac, na glavnoj plaži u Kraljevici nekoliko dana za redom njih 30-40 dolazilo... A stavljali su i svoja obilježja po Armadinom grafitu koji je na toj plaži...
  • Paulie
    1.9k
    armada u sj.irskoj
    760671548_1023995683579546_8491268945973717484_n.png?stp=dst-jpg_tt6&cstp=mx1440x960&ctp=p180x540&_nc_cat=101&ccb=1-7&_nc_sid=127cfc&_nc_ohc=KniNvczFQsUQ7kNvwH0u6mw&_nc_oc=Ado_pZZ67I0i5jWs5ZRBN2-AHzAgx7-vmJAiwO0BvpGAEsySKCMfToLNoDvZs8YVGc4&_nc_zt=14&_nc_ht=scontent.fzag4-1.fna&_nc_gid=6cr-za-_LvCRy6Vqsuj57g&_nc_ss=7b289&oh=00_AQEsxwWg52CXcPkt5Vk2N0Ul4Rmbc9hGNg2Rd56hZ63NjQ&oe=6A725839
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.