• marcio amoroso
    54.3k
    Upamecano iz Leipziga u Bayern, potvrdio Salihamidžić.
  • BBB Sibenik
    6.7k
    Znaci da Gvardiol na ljeto ide definitivno
  • marcio amoroso
    54.3k

Nema ni opcije da ostane dalje. Ide definitivno na ljeto, da.
  • immerwieder
    1.8k
    ma lovren je opet kriv
  • og1986
    2.9k
    Leicester u 7 minuta 3 gola protiv Liverpoola. :monkey:
  • Navijač Dinama
    13k
    Osvoje titulu nakon 30 godina i sebi umisle da su Bogovi i batina.. :monkey:
  • Crusades
    26.1k
    misliš, osvojili titulu najdominantnije u povijesti engleskog nogometa? I sezonu prije rekordan broj bodova za drugoga na tablici i s kojim bi osvojili 10 naslova. I 2 finala Lige prvaka za redom?
    A volio bih vidjet neku drugu ekipu da promijeni sedamnaest stoperskih parova u sezoni kako bi izgledala i gdje bi bila na tablici. Povlačenje crta na VAR-u neću komenitrat. Da si ikad igrao nogomet, znao bi što se događa kad ekipa pishološki potone pa im se događaju ovakve kardinalne greške kao danas i u prošloj utakmici.

Nitko nije umislio za ikoga da su Bog i batina, niti sad itko misli da su ljudi zaboravili igrat nogomet.
  • Navijač Dinama
    13k
    I sezonu prije rekordan broj bodova za drugoga na tablici i s kojim bi osvojili 10 naslova — Crusades1986

Ali osvojili NULA.

. I 2 finala Lige prvaka za redom? — Crusades1986

To se priznaje, niti vam itko može osporit, a i pitanje je dal bi Reak osvojio da se Salah nije ozljedio/da ga nisu ozljedili.

A volio bih vidjet neku drugu ekipu da promijeni sedamnaest stoperskih parova u sezoni kako bi izgledala i gdje bi bila na tablici. — Crusades1986

Nitko vam nije kriv što ste prodali Lovrena, također i Matip koji igra, koji ne radi ozljeda.

Također nitko nije kriv sto Kloop forsira i ubacuje Thiaga i onakve kurceve palceve Chamberlaina i sl.

Da si ikad igrao nogomet, znao bi što se događa kad ekipa pishološki potone pa im se događaju ovakve kardinalne greške kao danas i u prošloj utakmici. — Crusades1986

Netko vas očito sabotira. :eyes:

Nitko nije umislio za ikoga da su Bog i batina, niti sad itko misli da su ljudi zaboravili igrat nogomet. — Crusades1986

Nije..osim nekolicine Liverpoolovih navijača na raznoraznim srbadijskim stranicama.
    Veća je šteta od toga što puno više takvih ima sam Manchester United.

Ali što ja imam o tome svemu pričat, ja "strani" nogomet pratim isključivo jer nogomet pratim i volim.

Da li bi se ja ovako uhvatio na komentar o Unitedu , Milanu ili neku desetu ekipu koju čisto simpatiziram da eto bude jedna ekipa u toj nekoj državi koju simpatiziram.
    Ne zasigurno.

Dinamo je jedan, ostali klubovi su "sitnice".
  • Dudu
    3.7k
    Danas 5 utakmica Bundeslige, pet remija
  • NORTE
    27.6k
    Panathinaikos nakon dugo vremena u prilici izaći u Europu, mislim da im je i Uefina kazna istekla.
  • Infinity
    21.6k
    Istekla je
  • Navijač Dinama
    13k
    1-0 vode zeleni u derbiu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.