• Jos-Optimus
    12.4k
    istina...samo mora nastaviti raditi, imam dojam da dosta tih naših golmana obećava i u datom trenutku stanu jer prestanu nadograđivati i raditi na sebi. Livi je totalna suprotnost i ogledni primjer kako se poboljšati i u zrelim godinama
  • Crle
    1.4k
    Da, dosta ih potone i nisu više sigurni nakon kiksa. Nevistić je primjer. Po meni solidan golman koji je totalno psihički potonuo.
  • vjeko1701
    27.2k
    Problem psihe on može rješiti samo sam sa sobom, al ako tražiš neku strategiju kojom bi to klub mogao probati pogurati, to bi bila posudba u slabiju ligu ali zato klub koji se bori za trofeje i europu. Slovenija, BiH. S tim da tu posudba vjerojatno nije realna, prije free transfer uz postotak i buyback.
  • Masto
    2k
    Nisam čitao temu zadnjih sati moze netko kratko stanje oko transfera sažeti
  • Ljubo
    1.4k
    ako moze (a ja smatra da ne moze) , posudba gdje ili u kakav klub.Zagi

Slažem se da posudba to ne može rješiti, jedino on sam to može, a sada oce li on za koju godinu sazrijeti u glavi ili ne to ne znam. Vise naginjem da neće ali možda me iznenadi.
  • Noel
    22.7k
    Nisam čitao temu zadnjih sati moze netko kratko stanje oko transfera sažetiMasto

Uglavnom ništa posebno nismo saznali osim ono kaj se već zna a to je da su Lesički i Ničota jazavci, da je Bara prefrigani bratić, i da bu Boban dopeljal Livakovića.
  • Zagi
    18.6k
    Problem psihe on može rješiti samo sam sa sobomvjeko1701
    Imamo li jedan slučaj da se to pozitivno riješilo?

1.Trening - utemeljeno samopouzdanje kroz savladavanje tehnika.
    2. Minutaza za učvršćenje dobivenog samopouzdanja kroz situacije u pravim utakamicama, nebitno gdje.
    3. životno odrastanje (lekcija da popit gol kroz uši nije najgora stvar na svijetu)

Neva je pao na stavci jedan, Livi je savladao sve tri.
  • rokikaciga
    16.4k
    Nema psihološki teže utakmice od one koju na golu 99% vremena samo promatraš al u ovih 1% je razlika između pobjede ili poraza to da skineš nekog zicera.vjeko1701

Najgore utakmice su mi bile kada kopam nos 89 minuta i onda moram skinut zicer ili išćupat nemoguće. Kada sam branio protiv Dinama to je bila zajebancija. Znam da ću se razbraniti i nije problem bit u utakmici. Ovo je i razlog zašto je svaki golman protiv nas Neuer. Jer ima 25 udaraca na utakmici i nije problem takve utakmice branit, čak su mi i gušt (ak uspijem braniti, a ne da završim sa 5 golova u mreži)
  • marcio amoroso
    52.4k
    Ja sam cijeli život igrao nogomet, ali sam na golmane počeo drugačije gledati kad mi je sin krenuo braniti. Realno je to najgora pozicija u nogometu i jako je teško biti golman. Navesti ću primjer. Kada igrač promaši dodavanje obično je nikom ništa, a kada ga promaši golman sve oči svijeta su uprte u njega. Osim toga se doslovno svaka reakcija secira do u najmanji detalj. I još uz sve to golman u današnje vrijeme mora imati skoro sve vještine igrača. Moj sin brani i doslovno mu ne daju da ispucava nego mora uvijek pasom tražiti igrača.

Samo hoću da kažem da golmanima nije lako i da treba biti ako ne blag onda bar pošten u ocjenama njihovog posla.
  • Zagi
    18.6k
    Dinamo je skoro sam vrhunac profesionalnog sporta.
    Tu je zatjev poprilično jednostavan.
    Mozeš ili ne mozeš. Ako ne mozeš, trazimo dalje.

Ako nas toj lekciji nisu naučile dvije godine Nevistićevih turbulencija, ništa neće.
  • vjeko1701
    27.2k
    Mi? Livi je kroz karijeru jako napredovao po pitanju samopouzdanja, al on je bio dovoljno talentiran da ne bude rupa dok se bori sa tim.

Generalno ne znam. Ako uzimaš Čavlinu kao poantu ove rasprave, mislim da on nema budućnosti kod nas i da bi za sve bilo bolje da ode. A onda dal će srediti neke svoje probleme, ne znam.
  • rokikaciga
    16.4k
    Ja cu samo rec jednu istinu..da su golmani normalni, ne bi nas ogranicili na 16 metara.
  • Jurki
    27k
    Spominje se Zelenika kao drugi golman. A ok ak nema drugog rjesenja al mi je sve to mršavo.
    Zelenika je copy paste 99 posto nasih golmana.
    Npr protiv tovara je znal sve zivo i nezivo povaditi van, biti igrac utakmice, pa igraju protiv npr Lokomotive i dobije tak glup gol.

U ovoj utakmici protiv Lokse 4:40 je samo jedan od nekih debilnih golova koje je znal dobiti, da bi ga suigrači od bijesa trebali zavezati za stativu i gađati kuglama za kuglanu.
    Takve stvari ubiju momčad u pojam.
    Svaki golman dobije bezvezni gol, al daj jebote.. ovak nekaj ne smijes primiti ni u juniorima.
  • Jos-Optimus
    12.4k
    ma svi su oni tu negdje, nista on nije bolji od Filipovića
  • Ljubo
    1.4k
    Pored Livija mislim da smo sa Filipovićem sigurni kao drugim golmanom.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.