• Mr Anderson
    21k
    Ne znam koliko je realan Nejašmić, samo bih rekao da kad sam ga prvi put gledao, oduševio me. Poslije je imao nekih problema koji nisu vezani uz teren, pa se dosta seljakao. Odlično igra u Nizozemskoj, ali sumnjam da bi nam bio dostupan. Vjerujem da naši traže šesticu negdje gdje niti ne očekujemo.
  • hardek
    11.2k
    Nejašmić je realno previše sličan Mišiću. Odličan igrač i možda opcija kao zamjena za Miška kada on ode, ali nama trenutno treba drugi profil veznjaka
  • Zagi
    18.6k
    Pretpostavljam da misliš na čistača 6icu.

No ajmo pretpostaviti da je vezna linija
    Stojković-Kačavenda
    ---Kante----

Nemamo li onda problem kreacije?
  • vjeko1701
    27.1k
    Pa prije bi onda bilo

Stojković
    Kante Mišić
  • Zagi
    18.6k
    Onda je Kante osmica , a Mišić šestica.
    To je Kante i igrao najbolje. Isto tako i Gattuso ispred Pirla.,,

No to onda znači da ne mijenjamo 6icu.
  • CastAway1986
    6k
    vece pojacanje bi nam bio Nejasmic koji igra poziciju koja nam godinama fali i koji je bio odlican u Nizozemskoj nego zeleni Nsoki za milijunsku odstetu s 5 minuta seniorskog nogometa..Ali nema smisla raspravljati o tome kad nam Nejasmic nije ni na mapi..
  • Zagi
    18.6k
    .Ali nema smisla raspravljati o tome kad nam Nejasmic nije ni na mapi..CastAway1986

Zakaj ne?
    Pa upravo raspravljamo o Kante-u :rofl:
  • Profesor Baltazar
    137
    Ja se nadam da nam je dohvatljiv. Ističe ugovor sljedeće godine, bar tako piše. U najboljim nogometnim godinama kao i Mišić kad je dolazio.
  • hardek
    11.2k
    Pretpostavljam da misliš na čistača 6icu.Zagi

Mislim da naši traže neku hibrid 6/8. Stavljao je Omake danas graf od Gnezde-Čerina, po onom što se iz toga da iščitat on bi nam bio idealan.

Za čistača 6, mislim da je plan da to bude ovaj mali Fuzy kad/ako se adaptira kroz Dinamo B
  • Zagi
    18.6k
    Dobro.

Stojković-Kačavenda
    Grezda-Čerin

Imamo li sada manjak kreativnosti?
  • vjeko1701
    27.1k
    Pa po meni ni ne treba zamjena za Mišića ako pričamo o prvih 11, treba nam defanzivno orijentirana nadopuna koja igra uz Mišića. Ako pričam o Mišićevoj zamjeni, pričam o nekom tko će ga odmoriti u HNL-u i možda s vremenom preuzeti njegovu ulogu. Al za pvih 11 nam treba nešto drugo.

Mislim, bilo bi super uhvatiti igrača koji nam u Europi daje dodatnu defenzivu uz Mišića a u HNL-u ga je sposoban zamjeniti u dovoljnoj mjeri da ne trpi kreacija. Al to nije realno.
  • Roky
    134
    Znate li vi ko bi bio idealna zamjena Misicu al onda gubimo stopera?
  • Zagi
    18.6k
    Tko , Galešić? To je debela pretpostavka i potpuno nepotrebno.
  • Roky
    134
    Da Gale on je meni stvoren za to i igro je u Rijeci pod Sopom
  • hardek
    11.2k
    Pa uvijek ćeš zamjenom nekog igrača nešto izgubit i nešto dobit. Mislim da bi takav igrač ti dao mogućnost da u Europi igraš Gnezda-Mišić-Stojković dok ti u istom trenutku daje mogućnost da odmoriš Miška u HNLu. Zajc-Gnezda-Stojković/Kačavenda
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.