• BPAM
    324
    Nejašmić bi došao kod nas bez problema.
    Samo je pitanje može li se to realizirati financijski.
  • austrijanac
    12.5k

Iskreno, zavrsio bi ga sto prije, pogotovo jer zeli doc kod nas.
  • Gradina
    275
    Radimo li mi za Interpol da znamo francuski, zašto se objave ne prevode????!!!!
    Za ovo neko mora odgovarat
  • Nogo
    12.3k

PSG je odbio nekoliko ponuda Dinama Zagreb za Noaha Nsokija, kojem je poručeno da pronađe novi klub. Predstavljeno mu je 8 projekata, među kojima su HAC (Le Havre), kao i klubovi iz Portugala."
  • Profesor Baltazar
    137
    Ok za Nsokia, samo to je potencijal, a on za Europu možda neće bit dovoljan jer nema ni poluvrijeme seniorskog nogometa.
    Nejašmić bi bio super, u rangu ono kad smo dovodili Mišića. Igrač za duže vrijeme. Takve igrače bi trebali ciljat na tom mjestu. Još mu ugovor ističe sljedeće ljeto
  • austrijanac
    12.5k
    Od kud ova djecja opcinjenost Nejasmicem?
    Lik se seljakao izmedu tovara i sarana te odigrao pola dobre sezone u Nizozemskoj, prije toga se kupao u pijesku.

Lik nikad nije bio ni spominjan u kontekstu nas nit vidim zasto bi gledali prema njemu.
  • Hrc-Vg
    1.3k
    To je tvoje mišljenje, nas dosta misli da je dovoljno dobar za nas.
  • Roky
    133
    Nejasmic je i za prvu opciju dobar al je skup...
  • ElDorado
    12.7k
    Treba odjebat ovo s Livijem, prodat sve golmane, dofurat Šempera i Zeleniku i chaos.
  • austrijanac
    12.5k

Pa nek misli, ali covjek nikad nije bio povezan s nama, stovise Tovar je te se mi raspisemo dvije stranice o igracu koji nikad nije bio ni povezan.

Pa ima valjda tema scouti ak ste zapeli za njega…
  • Fatos Beqiraj
    2.8k
    odakle da je nejasmic dobar za europu isto ju nije igra.

Nsoki okej, probat mozda uspije. Ali trositi novce na Nejasmica i zelenike i slicne mi se ne svidja iskreno. Tj. Dobri su kao zamjena npr kao prevljak za neku normalnu lovu , ali npr nejasmic nikad nece bit klasa neka a platit ces ga masno.
  • Roky
    133
    kako nije igro europu prosle god. Konferencijsku ligu,moje isprike nije igro nesto sam pobrko!
  • Fatos Beqiraj
    2.8k
    a mislio sam nesto ozbiljnijr, 4 utakmice u 27oj godini konferencijske lige mi nisu bas neko iskustvo
  • Profesor Baltazar
    137
    pred 5 mjeseci je kolega Omake na jednoj od tema stavio graf od Nejašmića. I vrlo pozitivno analizirao njega da igra fenomenalnu sezonu.
    Citiram:
    10% najboljih u nizozemskoj ligi u broju dodavanja, broju tocnih dodavanja,
    5% najboljih u nizozemskoj ligi u broju progresivnih dodavanja,
    % točnih dugih dodavanja, broj uspjesnih defenzivnih akcija, osvojenih defenzivnih duela, broju uspjesnih uklizavanja,
    Prvi u ligi u Padj klizeci plus presjecene lopte, najbolji u ligi po presjecenim loptama...

I zašto takav igrač ne bi bio pojačanje
  • ShanKu
    2.3k
    Treba pogledat po zatvorima jel ima kakav dobar golman, tipa Pablo Migliore :sweat: samo da odigra više od 3 tekme..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.