• Big Daddy
    1.8k
    Mislite li kao i mi da ne treba pasti na turske igre, ali onako, samo za nas, za Livija se isplati dati i 5-7 milja. ?
  • Sajla
    22.4k
    Pozdrav, gospodo!
    Ako ste se umorili od Thuna, evo nešto malo za promjenu teme. Čitao sam prije par dana intervju kojeg je Dragi napravio s Borom Cvetkovićem - kako je uopće došlo do toga da s njim razgovara, ima li nešto zanimljivo za ispričati što nije objavljeno?
  • cron1ck
    2.4k
    Pozdrav
    jeste li mišljenja da se previse podcijenio Thun, prvak švicarske. I to ne mislim samo od igraca i stozera nego od cijele javnosti
  • badjibadara
    10.3k
    Da li je desetka na dresu uteg Vidoviću, i da li će ju opravdati ove sezone?
  • NANANANANANANANAOO
    0
    Što mislite o prvom poluvremenu i mislite li da fali kvalitete ili je samo došlo do pada koncentracije? Po meni prvo poluvrijeme najbolje opisuje kad se i na sjeveru vođa počeo derat probudite se.
  • doubletrouble
    1.9k
    Što mislite o prvom poluvremenu i mislite li da fali kvalitete ili je samo došlo do pada koncentracije? Po meni prvo poluvrijeme najbolje opisuje kad se i na sjeveru vođa počeo derat probudite seNANANANANANANANAOO

Ako ne pročitate ovaj nickname u potpunosti, ne trebate ni odgovarat na pitanje
  • Plava 9ka
    75
    Što mislite da je razlog ovako loše igre?
    1. "Teške" noge od priprema + prve utakmice sezone
    2. Nedostatak igračke kvalitete (i nedostatak pojačanja)
    3. Loš trener
    4. Klasične Dinamove muke u kvalifikacijama
    5. Nešto drugo
    ?
  • Zagi
    18.6k
    Koliko je fer prema Hoxhi i Vidoviću da se Orša ušetao u prvih 11?
    ----------
    edit:
    Nema fer u nogometu. Nije bilo fer da McKenna dođe 5 do 12 pa upadne prije Galešića. Nije bilo fer prema Stojkoviću da je prošlu sezonu bio van prvih 11. Oršić je doveden kao prvotimac, ako se dokaže da to nije ići će na klupu.Niko1986

Raspravite molim, ne slazem se sa ovim. Ne dovodi se igrača za prvotimca već se taj status izbori na treninzima/pripremama/utakmicama.

Orša je Orša ali Totenham je bio prije 4 godine.
  • ElDorado
    12.7k
    Ima li vise smisla ovo natezanje oko Livakovica? Šemper i Zelenika u paketu kao prvi i drugi golman? Naravno prodaja Filipovica i Nevistica.
12Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.