Paggini
Pogledaj ponovno gol, glavom se pogodio u ispruženu nogu i lopta je ušla u gol :grin: — modri-kibic
modri-kibic
vjeko1701
Mene je presjeklo u drugom produžetku kada se provjeravao korner i imao sam dojam da je dosudio sudac penal. Majstor je rukom pokazao prema bjeloj točki. — modri-kibic
scooniepenn
scooniepenn
Mikina lijeva kopačka
Primjetio sam to tokom utakmice vise puta, pa i prije tokom prosle sezone... stalno nekakvo nezadovoljstvo, mahanje rukama, pokazivanje, pricanje. Super je dok zabija ali ovako ponasanje mi je na neki nacin podcjenjivacki prema ostatku momcadi. — DiddyGuela
modri-kibic
Georginho
I meni se to tak nekad čini, ali je u pravu većinom, dodaj mu loptu kak spada, predvidi kretanje.
I ja bi popizdio na njegovom mjestu di se hrva s dvojicom i napokon nađe prostor a suigrač pošalje loptu u bunar.
To je sve dio igre.
Napadač je, gladan zabijanja, samo bolje može biti ako suigračima pokaže kak treba odigrati. — Mikina lijeva kopačka
Dinaminjo
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.