• Mr Anderson
    21k
    Ok, na temelju čega je Vidović onda startao na poziciji na kojoj je startao?vjeko1701

Startao je jer je najlogičnija zamjena za Stojkovića, pošto nikog nismo kupili. Sigurno prije Kačavende koji je posljednjih pola godine grijao klupe u Austriji. Nakon jučerašnje utakmice je Kačavenda bliže prvih 11, ali prije utakmice sigurno ne.
  • rioda
    17.6k
    Ja sam i prije ove utakmice pisao da bi trebali startati Gale, Kačavenda i Topić tako da to nije nikakvo igranje generala poslije bitke. Možda ne bi bilo ništa drugačije, možda bi na kraju ispali al i dalje stojim kod toga. Lisica ne pokazuje dovoljno, Scott nije prošao pripreme a vezni red Mišić-Zajc-Vidović nije imao dovoljno trke i agresije da se nosi sa igrom Thuna. S tim da bi mi Gale svakako startao prvu utakmicu a Topić i Kačavenda bi mi startali drugu nakon onog viđenog u prvoj.vjeko1701

Ti možda nisi, ali se dobro sjećam histerije koja je nastala kad je čini mi se Olivari pustio u javnost da Kova razmišlja početi s Kačavendom, a ne Vidovićem. Razmijenio sam i privatno neke poruke oko toga, evo npr kolega @austrijanac može potvrditi da je i on bio jedan od tih skeptika, a bilo ih je puno.

Sad bi svi počeli s Kačavendom i to smatraju greškom trenera. Isto tako bi svi počeli s Topićem, a lani kad je počeo par utakmica svi su ga tjerali iz kluba. Jebiga, nije to Football manager, siguran sam da trener dobro zna zašto kreće s kojim igračima, koji igrač mu što može donijeti od početka, a što s klupe. Jedino se slažem za Vinlofa da bi mi on bio prva opcija, a Goda back up.

A što god sad rekli oko Bakrara, to baš smatram velikom greškom da je bio programirani starter za ove dvije utakmice, a onda je uoči prve utakmice naglo promijenjena priča i ispao je iz svih kombinacija zbog transfera. Lisica nam je polovično prošao pripreme, a Topić je realno treća opcija u toj kombinaciji. Rodriguez je tek došao, ne znam ni je li prijavljen.

Očito se svjesno išlo u taj rizik s procjenom da Thun možemo proći s ovim kadrom, tako da tu Kova nema baš neku preveliku krivicu po meni. Kadar koji ima je takav kakav je, za neku ozbiljniju ulogu u Europi nam svakako trebaju minimalno dva igrača startera (Livi + trkački moćni veznjak), a barem još jedan veznjak i za rotaciju.
  • Hebimir Strašni
    272
    Da ovi nisu popili crveni mi ovu tekmu nebi dobili 100% i mislim da bi Kova bio bivši. Lik jednostavno radi iste greške kao i prošle godine. Neće mjenjat svojih zamišljenih prvuih 11 ni kad se iz aviona vidi da su bar 3 od njih totalno izvan forme. U Europi postavlja igru kao da je u HNLu. Mislim da njemu na klupi treba neki "pomoćni" macan koji je u igračkoj ili trenerskoj karijeri prošao malo više tih EU utakmica jer po meni ovo kaj on ima pored sebe na klupi za njega u EU nije dovoljno dobra kombinacija.
  • Mr Anderson
    21k
    Nisam za onu vadi igrača nakon pola sata ali da na poluvremenu ne napraviš ništa e onda si u problemu. Goda je sinoć kriminalan bio pa je to iznimka.striko

Mijenjao je prvog igrača na poluvremenu, pa onda trojicu nakon 10 minuta, po meni sve odrađeno po pravilu.
  • vjeko1701
    27.1k
    Kaj se tiče veznog reda, Vidović mi je puno prirodnija zamjena za Zajca. Za Stojketa profilno nemamo zamjenu ali kad se uzme u obzir kontekst protivnika, njihove igre i viđenog u prvoj utakmici, jednostavno je meni osobno izgledalo kao da bi više dobili Kačavendom nego Vidovićem i upravo bi mi to bilo taktičko "iznenađenje" za uzvrat.
  • hardek
    11.2k
    Da je samo jedan igrac ispratio, malo zasmetao Burkiju mozda bi lopta otisla preko gola. Pa ne mozemo gradit igru na temelju toga joj ovo je mrtvi kut - budem ga pustio. Pogotovo protiv ovakve radnicke momcadi.

Jos da Vidovic ide u skok sa njihovim stoperom.
    Crni86

Apsolutno ga je trebao bolje ispratit, ali ovo je slobodnjake sa 40 metara iskosa, generalni cilj je braniti srce 16 metara i peterac. Pretpostavka je da će situacija kao ova, balon na gol aut liniju rezultirati povratnom loptom u 5 metara i tamo ti trebaju tvoji najbolji skakači.

Primili smo gol jučer iz situacije koja se neće ponoviti ni jednom više ove sezone. A da guraš svoje najbolje skakače na njihove i ostavljaš svoj peterac ranjivim na taj način dugoročno biš primio puno više golova
  • striko
    3.5k
    tih 10 min što daješ krilima koja se ne mogu sastati s loptom je problem.
  • Keyser Soze
    20.4k
    Fali tu dosta toga, vjerojatno nije trener za Dinamo međutim tu postoji jedan veliki ALI.

Jučer nije imao zamjenskog napadača, nismo mu doveli golmana pa je ostavljen na milost i nemilost Filipovića, primamo gol u 4. minuti iz individualne greške kapetana, općenito mu je kompletna klupa smiješna, ali je pogodio s Topićem i Kačom. Veliko je pitanje koliko je momčad kvalitetna za europski iskorak, ako nije onda tu Kovačević ne može puno.
  • Ivanmtk
    1.8k
    Naš dobri Kova 24 utakmice bez poraza, a samo jednu izgubljenu daleko od otkaza. Sreća samo u glavama navijača, uprava i predsjednik ipak razumiju nogomet i ne funkcioniraju na bazi euforije /depresije.
  • Crni86
    23.1k
    “Thun je mentalno, taktički i tehnički ušao bolje u utakmicu, pa su se problemi samo gomilali. ” veli Olivari da je takav zakljucak izvora iz kluba.

Tko tu drzi uzde svlacionice onda? Ako je ovo napisano istina i kova zeli bit ozbiljan trener, ne moze si dopustit da mu svlacionica pada na tak glupim stvarima.

Igras tekmu sezone, a ti si u pripremi tekme pao na sva 3 aspekta.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.