• Fatos Beqiraj
    2.8k
    a ne znam ja virujem fazeu, nebitno svak svoje bire. Ali bolje da oni nesto kazu sta su culi nego da pisemo po cijele dane da filipovic nije za prvog golmana, da kova nema muda i da goda ne more igrat
  • Dinaminjo
    2.2k

Dakle, ako nece imat neke lude ponude, Cerin za 2 god zamjena za Miska
  • Ludovic IX
    12.3k
    Jel nisu danas izašle price kako velikani prate valinčica.. jebote, ovaj manager njegov ne miruje.

Kad smo kod njega, morisa, prije tjedan dana je bio za otpis a od jučer je ponovo na popisu za repku. Od istih ljudi
  • Diavollo094
    153
    Da prate ga Inter i Napoli baš je netko spomenuo sinoć na zoni da danas budu članci odmah hshshs
  • Gradina
    269
    Valinčić može izrasti u vrhunskog igrača, ali plaćeni članci i konstantno guranje transfera od strane njegovog menadžera ne doprinosi nikome
    Prvenstveno zato što on ni jučer nije odigrao bajnu utakmicu, iako se vidi napredak u zadnje vrijeme
    Neka odigra cijelu sezonu na nivou pa neka ide u Inter iduće ljeto
  • Denle
    588
    Mozda nepopularno, posto je rijec o tovaru

Al sto mislimo o Darki Nejasmicu? Imao je brutalnu sezonu u NEC-u kao sestica i igraju protiv Olympiacosa u 3. pretkolu lige prvaka
  • vjeko1701
    27.1k
    Tu je pitanje dal je dovoljno dobar da platimo nekih 3+ milijuna kolko bi vjerojatno tražili.
  • Zizou
    17
    Nizozemac je bio Luka Kulenovic Dinamo se odlucio za Prevljaka. Necu se raspravljati, napisem sto cujem, ne jebe me farming, mene veseli kad saznam nesto a vjerujem da ima jos takvih. Ukoliko to nekome smeta prestat cu s upisima.
  • Denle
    588
    ugovor mu traje do ljeta iduce godine, pa bi ga mozda mogli i malo jeftinije dobit, ovisno o tome u kojem europskom natjecanju ce igrati
  • austrijanac
    12.5k
    dobro stignes ista od nove pozicije izbornika!

Ne sekiraj se…
  • miro
    9.4k
    Nejašmić bi nam sjeo 1/1, pitanje je samo jel bi on uopce htio kod nas
  • Hrc-Vg
    1.3k
    Ja sam Neju spominjao ka zamjenu za Mišića još dok je u Osijeku bio…Jedini naš vezni koji me jako podsjeća na Miška.
  • criticus
    8.8k
    Nejašmić bi bio super samo on bi onda sjedio na klupi i čeka da Mišiću otkažu pluća. Sumnjam da je to opcija njemu il klubu.
  • Zagi
    18.5k
    Nejašmić je već u Osijeku bio blizu Mišku, a izgeda je odlaskom u Nizozensku dodatno napredovao dok Miško jbg, usporava.
    Al da, nemreš njega više dobiti za bagatelu, 3-5 m cca. A toliko nemamo.
  • Keyser Soze
    20.4k
    Ocekujemo sad :eyes:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.