• Dinaminjo
    2.2k

Iz AM Lemar pozicija Am, 30, vrijedio 70m, ozljeda ahilove tetive prije 3g ga srozala ili krilo Martin, 24g, koji nikako da se izbori za prvu spa ligu, u drugoj je bio dobar, ali prije 2, 3 sezone
  • Kia pride
    142

skauting su mu Mamić i što njegovi menadžeri ponude.
  • Orc123
    16.3k
    o kojim kvalama ovisi? To cekamo da ispadnemo ili kaj? Dosta mi je vise tih izlika . . .
    Ako smo mogli dovesti Zajca, McKennu i slicne igrace onda kakve veze sad ima kad smo praktici osigurali playoff.
  • Maximo
    898

Zanimljive pretpostavke....
  • Dinaminjo
    2.2k

Chiri izgleda vrlo zanimljivo.

Jel mozes izbacit neku usporedbu Zajca i Gnezde Cerina
  • Gradina
    269
    Iman prijedlog:
    Da se na ovome forumu jednostavno zabrane "inside" info
    Ja ne vidim nijedan razlog zašto ovaj dečko ili bilo tko drugi opće objavljuje te stvari
    Da je izašlo u medijima, pa da potvrdi ili demantira mogu razumijeti, ali mi pratimo 3 igrača, a s nijednim od ta tri nismo u ozbiljnoj fazi pregovora, a on to nama prenosi
    Ovo će automatski odletjeti u medije i samo unosi nemir među naš puk, zamislite što bi tek bilo da smo sinoć ispali
  • Mathiasovi Chageri
    8.8k
    Da se na ovome forumu jednostavno zabrane "inside" info
    Ja ne vidim nijedan razlog zašto ovaj dečko ili bilo tko drugi opće objavljuje te stvari
    Gradina

Zato što su izuzev jednog i pol profila na ovom forumu insajderske informacije čiste gluposti i naklapanja koja netko čuje preko treće osobe u prolazu pa onda napiše da bi masi bacio nekakvu kost.

Služe isključivo da se ekipa zabavlja scenarijem “što-bi-bilo-kad-bi-bilo” i ne treba uopće obraćati pozornost.
  • Beowulf112
    447
    Ja neznam zasto se neki dive Vidovicu..ja kad god sam ga gledo nicim me nije impresionirao..lako je u hnl pokazat nesto ali u europi je uvijek spor, nikad nista..on je igrac HNL razine i ako za njega mozemo izvuci koji milijuncic to je vise nego dobra prodaja
  • emilperska
    17.5k

Covjek ima 3 upisa, nije rekao nijedno ime i sad smo na temelju toga slozili 2 strane upisa s raznim konstrukcijama.
  • Fatos Beqiraj
    2.8k
    Sto virujete svakom izvoru? Imate profile kojim mozete virovat i to je to. Nek pise ko sta oce zanemarite
  • Laugreano
    5.8k
    Neznam sta vas smeta ako netko napise. Kao da morate vjerovat
  • Omake
    19.4k
    treba malo razonode da se stres od sinoć razradi

Zajc je u Dinamu ofenzivna osmica koja riješava situacije u zadnjoj trećini odličnim udarcem ili stvaranjem dobrih šansi kroz pas igru, solidan je i kao kreator iz prekida. Može pomoći u izgradnji i solidno je aktivan bez posjeda. Prošlo sezonu je bio baš slab kao dribler

Čerin je zadnje 2 sezone u Grčkoj ligi praktički savršen 6/8 hybrid koji u svakoj fazi igre donosi iznadprosječnu količinu dobroga. Najjači forte mu je kontrola posjeda i preciznost dodavanja, tu je najbolji u njihovoj ligi.

a5k0O5T.png
  • Fatos Beqiraj
    2.8k
    Florian NeuhausOmake

Kako zahvalan igrac nekad na football manageru, on i maximilian meyer koji sad igra za fc without club
  • hardek
    11.2k
    Čerin je zadnje 2 sezone u Grčkoj ligi praktički savršen 6/8 hybrid koji u svakoj fazi igre donosi iznadprosječnu količinu dobroga. Najjači forte mu je kontrola posjeda i preciznost dodavanja, tu je najbolji u njihovoj ligi.Omake

Ovo sve zvuči idealno, ali s obzirom da im je on beton u prvih 11 i vrijedi preko 4 milje eura na transfermarktu i ima ugovor jos 2 godine nije baš realan nažalost
  • Ludovic IX
    12.2k
    ja najmanje vjerujem miri i fazeu. Ne kažem da oni nemaju kontakte i veze ali su željni plusica jer ne vidim razlog objavljivanju ičega prij3 nego se nešto konkretno ne dogodi
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.