• dinamozivivjecno
    3.3k
    U prvih 11 š njim !!!
  • DrRatoljub
    1.2k
    Treba dobiti šansu protiv Slavena, nije da imamo veznih na bacanje.
  • Paggini
    92.9k
    Dani Folmo
  • mosad
    2.7k
    Lajk
  • Paggini
    92.9k
    I da dečko ne odigra ništa više ostatak sezone, vraćanje iz LASK-a se pokazalo stvarno kao pogodak.

Prvi sam bio na braniku "ŠTA ĆE NAM ON NE MOŽE LIK NI U LASKU", ali bome mali igra kao džukela puštena s lanca, a tek kad on krene manijakalno letiti po terenu se primjeti koliko tog impulsa fali u ekipi kad njega nema.

@Zagi pojeo sam govno, bio si u pravu
  • Noel
    22.6k

Željno isčekujem Kačavendu i Stojkovića zajedno na terenu protiv Belupa u petak. To bi mogla bit raspsodija.
  • NKDZ86
    9k
    treba mu dat sigurno više prilike, od kad ga gledam, uvijek je davao sve od sebe kao i Topić. Naš dečko, koji će ginuti za dres, uz to ima kvalitete i znanja za nas. enter kak bi rekao kolega droljo
  • Droljo
    30.3k
    Nema brzinu, dribling, šut, nabac a u biti ima sve skoro. Rog za siromašne. Tak mi i zvonarek zgleda.
  • Goncalo Santos
    4.2k
    U kontekstu financijske situacije u kojoj je klub, mislim da bi prodaja Solde za 2+mil i davanje jos jedne prilike Kacavendi mogao biti vrhunski potez.

Kac je neusporedivo veci talent kojem je karijera bila u padu, sad mu se otvara prilika da se nametne jer smo tanki u veznom redu. Ove dvije utakmice je odlican bio, unio zivost, borbenost i na koncu kljucan gol.

Kad bi Soldo ulazio, otprilike znam da nece nista donijeti, Kacavenda ima ipak taj x faktor da vjerujem da moze okrenuti utakmicu.
  • Fan
    2.5k
    Koje su šanse da će startat u prvih 11 protiv Belupa? Mislim da bi bila kozmička nepravda da ne istrči na teren od prve minute...
  • T90d
    3.1k
    Netko bi trebao porazgovarati sa njim da ostavi sudce na miru. Jučer je u više situacija bio kod sudca nešto komentirati, nije kapetan i nema se šta miješati kod sudaca, bezveze će kupiti žute kartone.
  • Crni86
    23k
    Meni uzasno vuce na ademija. Ta energija, pozrtvovnost.

Jbga volim takve igrace koji jedu travu. Dizu cijelu momcad odmah. A podijelio je i fine batine svicarcima, dignuo je sportski bezobrazluk na razinu vise na terenu sto nam je i trebalo.

Sta ce bit kad uhvati neku konstantu? Po meni se tu dugorcno nalazi rjesenje za tu mobilniju osmicu koja moze igrat u oba smjera.
  • Odani Zgd
    1.2k
    On je i kod Bjelice igrao i bio solidan,dečko zaslužuje priliku,uz to pa tek su mu 23 godine
  • Droljo
    30.3k
    Mislim da bi bila kozmička nepravda da ne istrči na teren od prve minute...Fan

Slažem se. Ali samo zbog nagrade. U Europi i dalje nastaviti sa zajc stojke na osmicama i njega ubacivati drugo poluvrijeme. Unese tu energiju.
    Naravno, ako pokaže da može tako igrati od prve minute zašto ne.
  • Fan
    2.5k
    U Europi i dalje nastaviti sa zajc stojke na osmicama i njega ubacivati drugo poluvrijemeDroljo

Tu se nadam da ćemo dofurat neku bolesnu osmicu za prvih 11 pa da Zajc i Kača budu ti koji će zajedno dizat energiju ulascima s klupe.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.