• Orc123
    16.3k
    Ja ne mogu vjerovati da se njega konstantno osporava a danas nije izgubio duela i podijelio je tonu odlicnih paseva! Nadadam se da odlazi jer ne zasluzuje biti Pedro!

Screenshot-20260728-235642-Sofascore.jpg
  • Str1nger Bell
    3.6k
    Odluka u kojem klubu ce nastaviti karijeru ce ga odrediti, ako ce igrati u klubu koji ima posjed di ce on moc ic visoko bit ce vrhunski stoper za top klubove, ako ce odabrat npr. Lazio ili takav tip kluba 0 bodova.
  • Jos-Optimus
    12.3k
    aj ne kakaj. Nije bio najlošiji, ali da je bio fantastičan, nije baš ni to. Je li ovo bio najbolji Dominguez? Je li sigurno i mirno iznosio loptu, davao ona svoja progresivna dodavanja? Frajer je u 2 tekme nabio više lopti nego cijelu sezonu u HNL-u.
  • CerealKiller
    604
    Garantiram ti da on sada više izbacuje loptu sa strane i ispucava jer su mu rekli da igra sigurnije i da smanji pogreške a ne zato jer je nesiguran i odjednom zaboravio iznositi loptu. A ako gledaš samo distribuciju

Accurate passes
    90/101 (89%)
    Passes in opposition half (acc.)
    52/60 (87%)
    Passes in own half (acc.)
    38/41 (93%)
    Long balls (accurate)
    6/11 (55%

Po čemu je ovo tebi loše?
  • Jos-Optimus
    12.3k
    ne trebaš mi vaditi statistiku, imam oči, bio je preplasen i nije igrao kako može. Ako ti mislis da je to njegov optimum, onda ok
  • CerealKiller
    604
    Ne mislim, ali čemu ga izdvajaš kad je odigrao više nego solidno? Zapravo je bio jedan od najboljih na terenu. Ali kužim, ja vidim sve pogreške i nedostatke Lisice jer mi on nije po guštu
  • don
    20.7k
    bilo je barem 8 lošijih igrača od njega. Naravno da nije bia na svom maksimumu, ali čovik je odigra i više nego solidnu utakmicu. Pogotovo kada uzmemo u kontekst igru Dinama.
  • Jos-Optimus
    12.3k
    dečki, njega izdvajam jer od njega očekujem puno više. Zato jer znam da može i onda me muči čemu ta ukočenost? Je li to njegov strah, uputa od stožera da se tako igra il ijako loša mentalna priprema općenito jer ih je bilo barem 5 koji su vidno napunili gaće?
  • Crni86
    23.1k
    Pisem tu jer mi se ucinilo da je on pustio Burkija kod drugog gola? Je li bio on ili netko drugi? Ima da je netko vidio na tvu?
  • CerealKiller
    604
    . Vidović ga nije ispratio
  • DrRatoljub
    1.2k

Kod drugog gola je zabio Vidovicev igrač
  • Crni86
    23.1k
    Cek cek, nama je vidovic cuvao njihovog stopera na prekidu? Recite da se salite molim vas
  • CerealKiller
    604
    I navodno smo puno radili na prekidima
  • NKDZ86
    9k
    15 mil. e je minimum minumuma, za započet pregovore. i to fiksno.
  • Efes Pilsen
    16.5k
    Meni nejasno njegovo izvodenje u produzetku. Galesic je trebao uci umjesto McKenne. Kakve je bombone dijelio Topicu... Duele svoje je pokupio, tesko je ocekivat da ce u ovakvoj utakmici svaku loptu mirno iznosit. Svicarci su igrali dosta agresivno, pa neces se bas igrat pred golom.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet