• Jos-Optimus
    12.3k
    Treba raščlaniti 2 stvari. Da, nismo bili dobri, ali iščupali smo se. No, ekipa dežurnih pljuvača je posebna priča. Stari moj, tekma još traje, a ti imaš 10-20 upisa u kojima do poluvremena kenjaš i kenjaš. I onda ćeš mi reći da voliš Dinamo i da si gledao tekmu? Bio doma ili na stadionu, pa valjda skačeš, psuješ, navijaš, nerviraš se...nešto...a ne svaku minutu upis na Zonu i trovanje i pljuvanje. Naravno, kad okrenemo onda la-pa-pa do iduće negativne zgode
  • badjibadara
    10.3k
    Znao sam da ih imamo i prije crvenog, kada je ptica sletjela liku na rame na sjeveru i odmarala tamo nekoliko minuta. Znak valjda. I jaka priča.
  • Fan
    2.5k
    Kaj se tice Thuna , ste ih je podcenil? Ja ne i veliki del navijaca sigurne ne. Pa nisu oni bezveze postali prvak. I kakve veze ima kaj je dva/tri jaka igraca presle? Dosli su novi igraci da ih zameniju. Uz to su veliki del momcadi od prosle sezone je ostal. Ovakuv nezgodni Thun sam ocekival.Facke

Ne znam, očito sam u krivu i manjini, al meni je baš jako, ali jako loš taj Thun bio, u obje utakmice. I to ne zato što smo mi bili dobri jer svi znaju i vide kakvi smo bili, nego zato što je to jednostavno nedorasla ekipa.
    U dvije utakmice, koliko su ljudi napravili akcija? Ako je haramball pokazatelj kvalitete i snage, onda nek ide u k sve.
    Dali nam 3 gola iz ničega, imali još možda nekoliko šansi uglavnom iz prekida i to je to.
    Bili su nezgodni samo zato što mi bili užasni, eto.
  • Netkos
    175
    Nije Thun loš, nisu sad oni ne znam kakva kvaliteta ali neke stvari su jako dobro radili. Na primjer, iznošenje lopte, bez obzira koliko smo ih pritiskali svaki put su mirno igrali otraga. S druge strane isto su jako dobro radili pritisak na našu obranu kad smo mi započinjali napad i često nas natjerali na ispucavanje lopte. Njihova tranzicija i kontre su isto jako dobre. Još im se potrefio tako rani gol što odgovara njihovoj igri.
  • Samo Dinamo
    175
    Super da smo prošli. Promatral sam njihovo i naše zagrijavanje prije tekme. Njihovi treneri su ih baš španali za jaki intenzitet, velika je razlika u odnosu na naša pimplanja i ševe.
  • Jurki
    27k
    Bili su nezgodni samo zato što mi bili užasni, eto.Fan

A mi smo bili uzasni jer imas i placas dvije rupetine koje trebaju davati mirnocu i samopouzdanje ekipi.
    Da Filipovic nije tak nesiguran, i s ovakvom igrom bi glatko prosli ovu limitiranu ekipu Thuna.
    Majstor se tresel ko prut u prvoj utakmici, u drugoj cim je lopta usla u njegov peterac je bio gol.
    Da mi je znati koji kurac oni rade na treningu.
    Trenere golmana bi otpustio odmah momentalno.
    A bome Ivanu&Ivanu bi dao papire, samo da ih vise ne gledam.
    Zavezat ih za stativu i nek cijeli dan ih momcad gađa loptom u glavu. Nek imaju pucački trening.
  • DerHerrKool
    1.5k
    Trenere golmana bi otpustio odmah momentalno.Jurki

Ovo pod mus.
  • Fan
    2.5k
    Da Filipovic nije tak nesiguran, i s ovakvom igrom bi glatko prosli ovu limitiranu ekipu Thuna.Jurki

Upravo ovo ja i govorim. Pošteni golman + Stojković, znači samo ta 2 igrača, i ja sam SIGURAN da bi danas pričali o tome kako ove dvije utakmice nisu bile nikakav test za Europu, a ne da uzdižemo Thun kao da su na razini Young Boysa od prije 7,8 godina.
  • Paggini
    92.9k
    Ako ovo dobimo idem na dijetu majke miCif

Ako ovo izvucemo, okrecem se zdravome zivotuPavinho

Sta je dečki, mislili ste da će ovi postovi proći samo tako
  • Jurki
    27k
    jucer mi se nazalost vratio onaj osjecaj straha i zabrinutosti cim bi ovi dosli do nasih 20-25 metara.
    Vjerujem da je i igracima u polju isti osjecaj.
    Na kraju, nije ni cudo da toliko grijese i zbrljave.
    Aj igraj bitnu utakmicu, da znas da iza tebe stoji na golu rupetina.. i ako ne daj Boze pogrijesis.. to je gol.
    Nije to nis kaj se s Livijem ili nekim drugim kvalitetnim golmanom ne moze rijesiti.
    Psiha je zajebana stvar..
  • Mr Anderson
    21k
    A mi smo bili uzasni jer imas i placas dvije rupetine koje trebaju davati mirnocu i samopouzdanje ekipi.
    Da Filipovic nije tak nesiguran, i s ovakvom igrom bi glatko prosli ovu limitiranu ekipu Thuna.
    Majstor se tresel ko prut u prvoj utakmici, u drugoj cim je lopta usla u njegov peterac je bio gol.
    Jurki

Ovo je činjenica, u Thunu se vidjelo da obrana nema vjere u njega, pogotovo nakon onoliko nesigurnosti i to se sve prelilo na ovu utakmicu. Ali koga staviti? Ni Neva ne ulijeva sigurnost. Ja sam nakon prve utakmice rekao da bi stavio Zagorca na gol. On je dovoljno lud (kakav golman i mora biti) da ima samopouzdanja i ne trese se ko prut na gol. Možda bi to svoje samopouzdanje prenio i na ekipu.
  • rokikaciga
    16.3k
    Ali koga staviti?Mr Anderson

Volontirat cu! Imam ciste papire pa me stignu prijaviti za sljedece pretkolo :razz:
  • Paggini
    92.9k
    Volontirat cu! Imam ciste papire pa me stignu prijaviti za sljedece pretkolo :razz:rokikaciga

Samo nam tvoja koljena još trebaju
  • veselko tenžera
    8.4k
    bravo, izvrsno uočeno! Al baš te 2 stvari jako troše, visoki presing i mirno iznošenje iz zadnje linije koje traži puno kretanja.
    Tako su dobili crveni jer je stoper kiksao od umora, a kao ekipa padaju zadnjih 20 minuta i bez crvenog.
  • rokikaciga
    16.3k
    Samo nam tvoja koljena još trebajuPaggini

Prosim lepo, moja koljena su u tip top stanju. Malo reparirana, ali tip top kao golf dvojka pred registraciju.
    2x 90 min ce izdrzat!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.