Thor
grba
Mathiasovi Chageri
podijeliti ću ti svoje mišljenje jer mi je stara iz Šibenika pa sam dosta dugo i često tamo. U samom gradu su ljudi prije svega lokalpatrioti i navijaju prvenstveno za Šibenik. Ima i onih u Gradu koji su za Dinamo iz različitih razloga, kao sto je bio moj pokojni dida. Kao sto si i sam rekao problem su predgrađa i okolica grada, gdje je 95% za Hajduk, tipa Ražine, Njivice, Bilice i ostala sela oko grada. — Ljubo
Paggini
Uvijek se jave pojedinci (valjda iz Đakova) koji su Dinamovci i tvrde da to nije istina. — mali M
Ljubo
ali je to više animozitet prema tovarima koji ih tjera nama nego što je nekakva simpatija prema nama. — Mathiasovi Chageri
Keyser Soze
Ljubo
Ludovic IX
dotepenacdubrava
FelceAzzurro
don
Amozitet prema tovarima je blaga riječ, tamo je to mržnja. Ne mogu se međusobno podnijeti. — Ljubo
Doslovno, imam dosta prijatelja Šibenčana, ovi što navijaju za Šibenik mrze Hajduk više nego mi. Rekli su mi da simpatiziraju Dinamo i da u gradu možeš komotno šetati u dinamovom dresu. — Keyser Soze
Mali Zeus
↪Mali Zeus moje misljenje, dalmacija, eto istra kako kazu to ne znam, u zagrebu ih ima dosta. Slavonija je nadam se nasa. Kad gledas hercegovina isto nije plava, osim capljine ne znam koji jos grad je vecinski dinamo — Fatos Beqiraj
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.