• Hnlovac
    7.2k
    Meni ima smisla kaj govori, posjeta na Drosini je dovoljan dokaz

Igraju Istra i Hajduk, Tovara na stadionu 1500 na Jugu + 1500,2000 na ostatku stadiona

Znalo je biti tekmi gdje su bili 80%tni na Istoku, imali praktički za sebe rub Zapada, a neki kupovali i za Sjever i bili inkognito

Igramo Istra i mi, Bojsi na dobar dan 1100,1200, na ostatku stadiona par stadiona naših, većinom domaći na Istoku
  • luftwaffe
    784

U Istri je Hajduk uvjerljivo napopularniji, zatim Rijeka, Dinamo i Pula i mala okolica za Istru
  • don
    20.6k
    ja osobno, u najgorem slučaju znam isti broj dinamovaca i hajdukovaca tu. Stvar je šta je njih pun kurac u okolici a to sve spada pod Šibenik i tu nas pa gotovo da i nema. Tamo di nas ima je sam grad di se prvenstveno moran priznat stvoria neki dišpet prema hajduku i njihovom trovanju da su svi i sve njihovo i onda ljudi simpatiziraju Dinamo.
    Naravno, to nije od jučer i kad oko tebe nije sve hajduk se stvaraju i ljudi koji jednostavno odluče navijat za Dinamo.

Realnost, grad 70% Dinamo/Šibenik - 30% hajduk, okolica 90% hajduk.
    Ne pamtin kad san u gradu vidia nekog sa obilježjem hajduka. Dovoljno govori i to da im ga nije svejedno nosit.
  • Fatos Beqiraj
    2.7k
    moje misljenje, dalmacija, eto istra kako kazu to ne znam, u zagrebu ih ima dosta. Slavonija je nadam se nasa. Kad gledas hercegovina isto nije plava, osim capljine ne znam koji jos grad je vecinski dinamo
  • dmil
    1.4k
    Rekao bih od gradova u Slavoniji da su Vukovar, Sl. Brod, Pozega Dinamovi

Đakovo je za Hajduk

ostali su mix 60-40 za Dinamo/Hajduk

u lokalpatriotizmu zaboravljate Vinkovce gdje vecina grada dise za Cibaliu
  • Keyser Soze
    20.4k
    Pozegadmil

50-50, možda nijansu naših više.
  • Milki1
    33
    citluk mislim cak da i kafic imaju.
  • Ljubo
    1.3k
    podijeliti ću ti svoje mišljenje jer mi je stara iz Šibenika pa sam dosta dugo i često tamo. U samom gradu su ljudi prije svega lokalpatrioti i navijaju prvenstveno za Šibenik. Ima i onih u Gradu koji su za Dinamo iz različitih razloga, kao sto je bio moj pokojni dida. Kao sto si i sam rekao problem su predgrađa i okolica grada, gdje je 95% za Hajduk, tipa Ražine, Njivice, Bilice i ostala sela oko grada. Moja baba je iz jednog takvog sela i cijeli taj dio obitelji navija za Hajduk jer je to išlo obiteljski preko pradide pa na ostale. I onda kada su neki od njih doselili u grad nastavili su navijati za Hajduk.
  • Ljubo
    1.3k
    Ne pamtin kad san u gradu vidia nekog sa obilježjem hajduka. Dovoljno govori i to da im ga nije svejedno nosit.don

Usput ovo sam doživio prošle godine, gospodin jedan iz Slavonije je na dan utakmice Tovara sa nekim šetao baldekinom u majici Miše Kovača pa mu je ekipa kulturno rekla da skine tu majicu i da se ne pravi glup. To je i učinio.
  • Paggini
    92.7k
    Đakovo je za Hajdukdmil

Nije, 60/40 barem za tovare najrealnije, a vjerojatno 50/50 ako gledamo i simpatizere
  • Warrior
    167
    Mislim da su njihovi vecinski Zupanja, Belisce i Đakovo, sve drugo mi debela vecina.
  • Nema zaleđa Mikića
    3.6k
    osim capljineFatos Beqiraj

Grude i Siroki su sigurno vecinski nasi, u Ljubuskom ih se dosta nakotilo, ima ih vise ali ne bas toliko.
  • don
    20.6k
    pa da, ali oni koji navijaju za Šibenik u 98% slučajeva simpatiziraju Dinamo. A to san i napisa.
    uz njih, imaš više onih koji navijaju za Dinamo nego hajduk u samom gradu, bez Šibenika kao kluba.
  • Ljubo
    1.3k
    slažem se sa tobom samo sam se nadovezao na to sto si napisao.
  • grba
    823
    Đakovo je za Hajdukdmil

Kriva informacija
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url