• rokikaciga
    16.2k
    Ma ja se slazem da je Zajc top i obozavam ga jer je smeker. Ali to da "tromi" igraci nisu ono kaj Zvone cilja jednostavno nije istina. Ni Vida ni Zajc nisu eksplozivni. Jednostavno nam trebaju i Stojke i Vida...i Smoki i Majer. Da nije otisao u AEK... Majer bi se igrao u HNL, ali dzabe kad je otisao u taj sugavi klub
  • Dzoni
    7k
    I onda ljudi se pitaju zakaj Dinamo nije kao Bodo/Glimt. U Norveškoj bi se igrač kalibra Majera potrudio vratiti kući kad vidi da ne ide vani. Ovdje naše ex primadone idu u Grčke i ostale kurce od liga i klubova samo radi love. I onda se možemo slikati, a sigurno bi u Dinamu bili i bolji i vidljiviji nego u aecima, paocima i ostalim odvratnim klubovima
  • Jurki
    27k
    svima nam je Majer drag, nas domaci igrac, dao nam je najbolji nogomet.. ali umjesto koga bi on igral? Za koju placu? Majeru nije cilj da se u situaciji kad lovi mozda zadnji jaci ugovor spusti s placom u gabarite koje mi mozemo platiti.
    Isto tak mi smo osuđeni na prodaje i moramo razvijati mlade igrace.
    Pored iskusnjara McKenne, Radeljica, daj Boze da Livakovic dojde, Misica, Zajca i Orse.. sad imamo 6 iskusnjara.. a svi zele igrati maksimum minuta.
    Kak bi razvijali igrace za prodaju?
    Njemu bi morali dati ogromnu placu, a za ligu prvaka nije prevaga. Za Hnl nam ni realno ne treba.
  • Jos-Optimus
    12.2k
    Majer je najveći zajeb napravio odlaskom iz Francuske. Wolfsburg nije bolji klub od Rennesa, tamo je bio u prvih 11 lige, totalno glup prelazak
  • Jurki
    27k
    taj transfer je imal tada smisla jer je Bundesliga bolja za razvoj igrača.
    Za Wolfsburgove standarde su ga platili jako puno. Po chatqurtzu je njihov treci najveci ulazni transfer svih vremena.
  • OsamŠest
    7.9k
    U to vrijeme je Niko Kovač bio trener tamo, pa je nekako sve imalo još više smisla.

Meni je Majer top igrač. Potajno sam se nadao da bi on mogao ovo ljeto biti jedan od povratnika u Dinamo. Šteta.
  • Denle
    552
    Potajno sam se nadao da bi on mogao ovo ljeto biti jedan od povratnika u Dinamo. Šteta.OsamŠest

Vise bi smisla imalo da se vratio u Dinamo, nego da s 28 godina ide u posrani AEK
  • badjibadara
    10.3k
    Vise bi smisla imalo da se vratio u Dinamo, nego da s 28 godina ide u posrani AEKDenle

Olako se izbacuje Wolfsburg iz računice. Kada Dinamo bude mogao dati 6M Wolfsburgu za igrača i približnu plaću koju aek nudi, velika je šansa da igrač dođe u Dinamo. A Wolfsburg sigurno nije dobrotvorna ustanova i Lovro sigurno nije zadužio klub.
  • Crni86
    22.9k
    Majer se ovog trenutka nikako ne uklapa u nase planove, niti financijski niti profilom igraca koji nam fali

Prosla su vremena kad se netko dovodi samo eto da se dovede, sad se radi sve prema jasnom planu i slaze se momcad.
  • mrgud
    823
    I onda je upitno da li mu se da igrati po oronulim pašnjacima HNL-a
  • Mr Anderson
    20.9k
    Ma pročalo se da će Wolfsburg tražiti 10 milja za njega, na kraju su ga dali za 6. Mi tu mismo imali šanse.
  • deda
    47.2k
    A i tu nam bu kapnulo 90.000 eurića.
  • criticus
    8.8k

Plaća za Šotičeka.
  • Mr Anderson
    20.9k
    Taman za 9 mjeseci.
  • Omake
    19.3k
    Sučić je navodno prva opcija Newcastleu ako prodaju Brunu Arsenalu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.