• vjeko1701
    27k
    A jedina potencijalna bomba u svlačionici koja je ostala je Livaja. Rješili su se prije Uremovića sad još Krovinovića i Šarlije koji su uz Livaju praktički bili glavni šerifi.

Imaju sad priliku složiti puno discipliniraniju svlačionicu, samo siromašnu talentom. Njima bude veći problem ak radi lošijih rezultata potjeraju Garciju i Grafa, nijedno lokalno HNL ime kao recimo Carević neće znati kaj raditi s tim profilom igrača i sustavom. Dobar primjer je Istra kad su Garciju nakon prvog mandata zamjenili Karoglanom.
  • NORTE
    25.9k
    novi Brekalo.Mali Zeus

Brekalo je imao ime i karijeru, a ovaj nije ni bio u dinamu, nego u loksi, dečko je nebitan skroz i ne znam zašto mu se pridaje pažnja.
  • vjeko1701
    27k
    Uvijek bude određenu pažnju dobio netko tko se deklarira ko Dinamovac a završi u Hajduku, posebno ak je ne tako davno pričao da ne može kod njih. Šotiček nije tolko relevantan jer ga ljudi većinom nisu vidjeli kao potencijalnog igrača za nas al svejedno je odabrao njih umjesto nekog drugog kluba, bilo kojeg.
  • Jurki
    27k
    dečko je nebitan skroz i ne znam zašto mu se pridaje pažnja.NORTE

Upravo to. Osim statusa u21 reprezentativca nema apsolutno nist. Tavares je svemirski brod za njega.
    Ocito fakat proizvodimo malo krila, pa kad se neki i pojavi.. to je svjetsko čudo.
  • Ludovic IX
    12.2k
    Čitam da je basel tražio 500k i garanciju minuta za posudbu sto kek njje pristao .

I sad mi nije jasno da bi tovarima dali jeftinije. A da mi pustimo priču da nemamo za biber?
  • T90d
    3.1k

Ali im ostaje potencijal kašnjenja plaća, gdje strani igrači vjerojatno nisu naviknuti na to, gdje ne razumiju njihov mentalitet (nitko ga osim njih ne razumije), u slučaju loših rezultata neće strani igrač olako prihvatiti napad navijača kao Kalik, pa da kažu kao Meljnjak da bi još i gore reagirali.
  • Sava Krpa
    987
    Između Dinama i Basela odabereš Basel.
    Između hajduka i bilo kojeg drugog kluba na svijetu odabereš njih dole.
    Stari moj ne treba tebi neprijatelj pored tvoga ćaće.
  • Mr Anderson
    20.9k
    Nicky Arthur Vuksan :rofl:Ličani1986

Ljigavac.
  • T90d
    3.1k
    Nicky Arthur Vuksan :rofl:Ličani1986

Sad su im Daltonovi igrači dobri :rofl:
  • Frizura Robija M
    697
    Hajduk smanjuje broj pretplata

Klub je uzeo u obzir dugoročne okolnosti i analize koje upućuju na to da će HNK Hajduk u narednim godinama domaće utakmice igrati na stadionu znatno manjeg kapaciteta.

Stadion ipak nije siguran? Ide u rekonstrukciju? Ili džava gradi novi a la Kranjča?
  • skener
    8.9k
    Stadion ipak nije siguran? Ide u rekonstrukciju? Ili džava gradi novi a la Kranjča?Frizura Robija M

Ili treba smisliti razlog kako opravdati pad interesa za godišnje
  • Warrior
    167
    mislim da nije to jer je 14K solidna brojka, nego zele zaraditi sto vise na ulaznicama (posebno za Europu) nakon sto ogranice pretplate. Podlo
  • Hnlovac
    7.2k
    Također imaju dinamiku uclanjenja da prošlogodišnje brojke dostignu i 3 mjeseca kasnije nego prosle godine

Mene stvarno ne bi cudilo da ih u tom segmentu stignemo kroz 2,3 godine, a da nema Kranjče dodatno bismo im se približili i u posjeti
  • Laugreano
    5.8k
    Šotiček je danas trebao imat lječnički u Rijeci, ali je otkazao. Tako da će mali šupak dole vjerojatno. A poljake odjebao radi Rijeke. Tata Šotiček bi si očito i mamu zajebao radi 2 eura
  • jp23
    4.4k
    A ne zaboravimo da je i odjebao Anderlecht radi više para kod Poljaka :rofl:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet