• Hara
    28
    Ima li neki “naš” kafić na Korčuli za pogledat tekmu sutra?
  • Papastrumf
    24.3k
    Ili da li su prošle godine u kvalifikacijama bile alkh ili bezalkh — Nisi više onaj isti

Kvalifikacijama za što?
    Nije bitno je li utakmica HNL-a, kvalifikacija ili grupne faze europskog natjecanja, bitno je li visokog rizika ili nije, a ova nije.
  • criticus
    9.5k
    bitno je li visokog rizika ili nije, a ova nije. — Papastrumf

Ova je visokog promila.
  • grba
    1k
    Danas igra Dinamo, idemo po prolaz
  • mosad
    3.2k
    Dinamo win, 3:0 , Dinamo win

Dinamo Zagreb
  • NerminB
    2.1k
    Neka drhti cijela evropa.. :fire:
  • Crni86
    25k
    Ovi zadnji sati najsporije prolaze
  • Paggini
    99.9k
    Pa ovisi koliko rano krenes pit
  • Mr Anderson
    22.5k
    Radim od doma danas, pa sam krenuo pit čim sam se probudio. Nisam cuger, to je za cirkulaciju.:lol:
  • Kumerle
    3.5k
    Baš deprimirajući kviz na Dinamovoj aplikaciji. Sve neki crni scenariji :lol:

Ajmo danas pokazat da smo pravi i na tribinama i na terenu do zadnje sekunde!
  • Mr Anderson
    22.5k
    Baš deprimirajući kviz na Dinamovoj aplikaciji. Sve neki crni scenarij — Kumerle

Baš, odmah mi je palo raspoloženje iako sam uzeo laganih 10 bodova. Moram popit nekaj kratko da se vratim.
  • Nolifer
    15.8k
    Oče naš,
    koji jesi na nebesima,
    sveti se ime Tvoje,
    dođi kraljevstvo Tvoje,
    budi volja Tvoja,
    kako na nebu, tako i na zemlji.

Kruh naš svagdanji daj nam danas,
    i otpusti nam duge naše,
    kako i mi otpuštamo dužnicima našim,
    i ne uvedi nas u napast,
    nego izbavi nas od zla!.
    Amen.

:pray:
  • Kruno
    1.8k
    Idemo ih natamburati s laganim prolazim
  • NVKOD
    14.1k
    Švicarci imaju poseban motiv na Maksimiru: ‘Dinamovci će imati priliku opravdati naziv ‘plavi pakao’!‘

Švicarski mediji su na dan utakmice Dinama i Thuna (28. 7., 20.00) ujedinjeni oko jedne stvari – prvak Švicarske večeras stiže u ‘plavi pakao’. Većina tamošnjih portala upravo je takav nadimak dala Maksimiru, navodeći kako Modri imaju vatrene navijače koji stvaraju sjajnu atmosferu.

“Samo tri dana nakon dvoboja u prvenstvu, Thun se vraća u akciju. Senzacionalni prvaci Švicarske putuju u Zagreb nakon 1:1 remija u prvom dvoboju, pa tako i dalje imaju sve u svojim rukama. Utakmica će biti igrana u sjajnoj atmosferi, a navijači Dinama već su u Thunu pokazali koliko glasni mogu biti. Na stadionu će biti otprilike 500 navijača Thuna, pa će tako dinamovci imati priliku opravdati naziv ‘plavi pakao’”, stoji u tekstu spomenutog medija.

WELCOME TO BLUE HELL!
  • Bratić
    194
    Laganih 3:1, Orša prvijenac
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.