• rokikaciga
    16.2k
    Ovo mu nije bas trebalo. Propao ko Grcka. Za 1.5 sezonu ce se gurat da se vrati u Dinamo
  • Ludovic IX
    12.2k
    A sto da radi ako ga nitko neće.. ima plaću za bogove u vukogradu. Treba nac klub koji to može platiti
  • Jurki
    27k
    kad nakon Ligue 1, Bundeslige, ispadanja iz reprezentacije i to kod Dalica koji je imal uzak krug zasticenih igraca 25-26 imena, odes u jebenu Grčku, jasno je kam ta karijera ide - u pičku materinu.
    Jos moze na tu kartu dobiti dobar ugovor.. al kad dolje zajebe.. evo njega kod Miškovića.
    Jos jedan nogometas ciji je talent obecaval puno vise, a dao zapravo jako malo.
    Nama je dao najbolji nogomet, nakon dobrih partija u Rennesu se ugasio.
    Puške v kuruzu, zgrabiti još koji euro... pa da se proščenje zavrsi.
  • Ljubo
    1.3k
    zato mi ga je i žao, došao je kao jedan od najvećih talenata u državi. Kod Bjelica se mučio i nije igrao, mislio sam da je joj jedan talent koji neće ostvariti svoj potencijal. Sezonu 20/21 je meni bio naš najbolji igrač. Nakon prve sezone u Rennaisu sam ocekivao stvarno velike stvari od njega. Na kraju sa 28 godine ide u Grčku i to u treći najmrži klub na svijetu, meni osobno…
  • Benedikt
    223
    Nevjerojatno, od maltene sigurnog putnika na svjetsko do ovih klošara u 3 mjeseca. Treba i to postići
  • criticus
    8.8k
    Majer i Siromah u svlačionici su okrutni podsjetnici da nikada ne treba podcijeniti glupost nogometaša i njihove okoline.
  • Ludovic IX
    12.2k
    Kad sam ga sreo jednom u nekoj birtiji, zacudio se da on može biti profesionalni nogometas . Sitan a nije modric da ima nisko težište pa da ima brže promjene smjera.

Ali šteta ako mu propadne karijera. Nadao se da će možda raskinuti ugovor tamo, uzet neku paru i doći nama
  • Jurki
    27k
    Majer je cak izabrao dobre klubove nakon Dinama. Rennes je solidan francuski klub gdje je trebal nadograditi svoje izvedbe u jacoj ligi od hnla. Wolfsburg također, solidni Bundesligas koji mu je dao šansu. Ali ocito njegova sporost i tromost su preveliki izazov za moderni danasnji nogomet.
    Ovo s Aekom je teski downgrade u karijeri bez obzira na nasu mrznju prema njima. Otisel zgleda po zadnji dobar ugovor.
  • Wallace99
    62
    Majeru se potrefilo da ga treneri nisu voljeli kad mu je to najviše trebalo. Da ga je masni mazač palačinki volio bar 20% kolko je onog Vlašića možda bi se otvorio koji prozor više i u klupskom nogometu, nije imao sreće, a i sam je previše anemičan i, vidimo, glupast da bi grizao i izborio se. Šteta, mogao je više. Al u AEK od svih klubova. E Lovro...
  • Jurki
    27k
    isto kak Vlasicu nije pomoglo guranje u reprezentaciji, tak nebi ni njemu.
    Spor i trom igrac koji je dobro tehnicki potkovan, ali spor ko blato.
    Nejde to vise.
  • criticus
    8.8k
    Ovo s Aekom je teski downgrade u karijeri bez obzira na nasu mrznju prema njima. Otisel zgleda po zadnji dobar ugovor.Jurki

Da, a da je uzeo negdi drugo moga je još jedan u Dinamu odradit. Ovako teško. Šotiček nema ni kvalitetu ni ljude koje ga vode da bi zaigrao u Dinamu, bar dok je Bobana mislim. Pa bar uzima šta se nudi. Lovro je moga nakon nekog ugovora dobit još u Dinamu solidan. Očito ih nije briga. Profesionales.
  • Jurki
    27k
    pa bas zato kaj vidimo kakve nogometase i stil Zvone preferira.. mislim da za Majera tak i tak nebi bilo mjesta u Dinamu ni u buducnosti.
    Vidis i sam da trazimo brze nogometase, koji igraju presing.
    Majer se tu nikak ne uklapa.. a za koju godinu bu stariji i sporiji.
  • ElDorado
    12.7k
    Po ovom prelaznom roku i pripremama ocito je da radimo na podizanju brzine igre. Majer tu nema kaj tražiti
  • rokikaciga
    16.2k
    Budimo iskreni, pa nije ni Zajc olicenje eksplozivnosti :grin:
  • Jurki
    27k
    Budimo iskreni, pa nije ni Zajc olicenje eksplozivnostirokikaciga

Jbg trebalo nam je ocito i iskustva. Nemoguce je odmah u prvom roku dovesti sve igrace koje si zacrtao i zeljenih performansi.
    Igrac koji ima sve top performanse njegovih godina kosta najmanje 10 milja eura.
    Zajc je za Hnl top topova, za Europu bas i nije. A naravno da nam je hnl bil prioritet broj 1 prosle sezone.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.