• mali M
    10.3k
    Ma dobro na sjeveru gore će vjerojatno lupati selfiće i snimat si storije da su na ludoj tekmi sa bojsima... Mislim da neće zumirati dečke kod transa niti snimati doljnju etažu što između ostalog ni fizički ne mogu... Dajte najte plašit curke bez razloga, sjever gore je anomalija
  • Papastrumf
    23.7k
    Ovo nema nikakve veze s temom. Samo nas cimate u iscekivanju vijesti oko natjecaja.
  • IstinaZaDinamo
    2.7k
    Isprike na off topicu ali moram podijeliti sto sam nasao u komentarima neke od fb stranica, kao prijedlog za OBNOVU Maksimira :lol:
    img-1-1785139656268.jpg
  • Droljo
    30.3k
    OBNOVU MaksimiraIstinaZaDinamo

Ja sam za. Treba još jednom probat.
  • Masto
    1.9k
    sunce zalazi na krivoj strani il je ta najmanja tribina sjever
  • deda
    47.2k
    Ovo bi koštalo 500m bar.
  • Filip B
    405
    Igra se s 4 gola, to je najnovija verzija Omegaball stadiona. Tekme se igraju od 5 ujutro da se mogu gledat u primetimeu na Filipinima.

…. Ne mogu docekat rusenje te krntije da prestanu ove gluposti
  • Denle
    522
    to si primjetio, a golove na sve 4 strane terena nisi
  • Masto
    1.9k
    :lol: išao sam za tim da ce bar to odraditi dobro, haha show
  • Droljo
    30.3k
    To je opcija nogometa kakvu kolega @Majki2111 zaziva već dugo. Sa dva golmana. A neki su ga sprdali ovod...
  • Sajla
    22.3k
    S obzirom na to koliki je interes javnosti oko novog stadiona, bilo bi lijepo kad bi Društvo Arhitekata Zagreba bilo malo aktivnije oko puštanja informacija. Prije 10 dana je završio rok za predaju radova kroz EOJN, nadao sam se da će biti negdje barem kratka crtica - stiglo X prijava iz Y zemalja, sljedeći korak je to i to, barem nešto. Ako i nemaš vremena/znanja/ljudi/sredstava - daj info Gradu ili klubu, oni će vrlo rado objaviti na svojim kanalima. Kad dobro radiš, uvijek je dobro da to bude i vidljivo. A kad zabušavaš (ne velim da je to ovdje slučaj), onda ti je draže da te nitko ne vidi i ništa ne pita. Ne treba non-stop trubiti o tome što se događa, ali iskoristiti neki ključni datum i izaći u javnost - to je neki minimum s kojim ograničavaš prostor za špekulacije u medijima i hraniš dokone forumske zgubidane ;)
    Istina, možda i ja s ovim prigovaranjem izlijećem malo prerano jer sutra je kraj roka za predaju maketa izvan EOJN, a s time bi valjda završio proces prijava kad će se znati tko je ispunio sve uvjete za sudjelovanje? Nadam se da će koji dan nakon toga izaći i informacija o završetku tog dijela procesa, koliko je ponuda otvoreno, koliko ispunjava uvjete itd. itd. Dajte nam nešto, nestrpljivi smo :) Sad tek kreće pravi posao za ocjenjivački sud pa s time i konkretnije vijesti za sve nas, a posebno se veselim najavljenoj izložbi maketa.
  • Denle
    522
    DAZ je uzasan po pitanju aktualiziranja informacija na njihovoj stranici. Tek za vrijeme natjecaja za stadion Maksimir su se malo aktivirali i poceli stavljati nove vijesti. Prije toga nisu nista objavljivali gotovo 2 godine. To znam jer sam dosta vremena provodio trazeci projekte stadiona s natjecaja za Kajzericu otprije 20 godina (ima desetak projekta).

Ne znam tko odrzava tu stranicu, al mislim da je previse za ocekivati da ce oni sutradan ili u srijedu napisati da je natjecaj sluzbeno zavrsio.

Mislim da oni drze i glavnu stranicu natjecaja za stadion, tako da cemo vidjeti hoce li i tu stranicu aktualizirati i napisati da je natjecaj zavrsio.

Daj Boze da sam u krivu
  • Sajla
    22.3k
    tak sam i mislio. njima je ta stranica potpuno nebitna, komunikacija prema javnosti im je zadnja rupa na svirali jer su u sebe zatvoreno društvo, tak bar meni izgleda. zato sam i napisao da bi kanali kluba/Grada bili sretni objaviti vijesti. čekamo i dalje...
  • Hnlovac
    7.1k
    ipak su oni uzvišena bića u dolcevitama , a mi laici smrtnici, zasto bi komunicirali s nama uopce
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet