• Hrc-Vg
    1.3k
    Meni se Brajković jako svidio u onoj njihovoj LP za klince i nije mi bilo jasno zakaj ga toliko pljuju zbog nekih dječijih bolesti…Mislim da mali može postati ozbiljan igrač i želim mu brz oporavak.
  • Milki1
    30
    Iz prve ruke znam da su se dolje rugali s njim navodno isao u Vulica na privatne treninge da su se smijali kako prima loptu… sto je eol12 rekao dokaz da se trudom i radom moze do prvih 11 uspjesan oporavk momce.
  • Dendle71
    507
    Majko mila, kaj je ovo? Suze rone zbog glupog tovara! Objavite neku digitalnu cestitku za brzi oporavak da se svi potpisemo i urucimo!
  • rokikaciga
    16.2k
    Meni je prvom zao sto je potrgao krizne jer kao sportas ne zelim da se to nikome ne dogodi. To je minimum 10 mjeseci patnje koje nikome ne bih htio da mora proci. Malo vas previse mrznja zasljepljuje. Decko, koliko znam, nikad nista nije krivo rekao ili napravio prema ikome. Radi, suti i napreduje. To bi svi trebali slaviti. Druga stvar je sto zelim da njegov klub propadne.
  • Dendle71
    507
    joj, sve ok! Ne trebas se ti meni pravdati. Gaji i dalje simpatije prema tovaru, sve pet! Jer ipak je tu u pitanju ACL, necuvena tragedija! Mozda se varam, ali ovakav izljev emocija nisam primjetio kad se radi o Brumadu, igracu s kojim smo navodno potpisali predugovor. Zato me cudi ovo naricanje nad klipanom s juga.
  • crophantom
    5.9k
    ak smo došli do toga da je problem reci da ti je žao kaj je dečko koji je prije 3 tjedna navršio 21 godinu i bio na pragu toga da se afirmira i ostvari svoje snove potrgao križne, jer se radi o "glupom tovaru", onda smo kao društvo otišli u 3 pičke mile materine...
    Samo to imam za reći na tu temu
  • Mr Anderson
    20.9k
    Što kaže kolega Rokikaciga, ne želim nikom takve ozljede. Netko tko nije nikad igrao nogomet i nije imao neku težu ozljedu nema pojma što je to. Kolega i ja na žalost znamo. Nije nikakva kuknjava za Hajdukovim igračem, mlad je, oporaviti će se, samo je uvijek žao kad se takvo nešto dogodi. A taj mali je inače jedan od najnormalnijih kod njih.
  • Hrc-Vg
    1.3k
    Ja ne mrzim ni jednog igrača Hajduka, ali me recimo Sigur jako iritira…A ni njemu ne želim nikakvu ozlijedu, al bi me veselilo da ga prodaju da ga više ne moram gledati.
  • vjeko1701
    27k
    Dobro, mene bi najviše veselilo da im besplatno ode nakon pol godine sjedenja na tribini :D
  • Zg123
    4k
    Rudes prodao Koraca, ja stvarno ne razumijem zasto oni ulaze u najvisi rang kad su im ambicije da samo udju i izadju iz lige??
  • Hnlovac
    7.1k
    Ultra rare Marko Silov W?
  • Omake
    19.2k
    Tata Šotiček pregovara i s hajdugom
  • mlinchica
    6.9k
    Super kak Silov piše o promjenama pravila i novom Varu pa onda u tekst zalijepi fotke suca okruženog Dinamovim igračima (prigovori), zatim suca ispred kojeg stoji Josip Mišić nakon prekršaja na protivničkom igraču (opet prigovor i omraženi Mišić kojeg nitko ne želi isključiti iz igre nakon svih njegovih “prljavih startova”), maksimirskog travnjaka dok problematizira tu temu te dobrog fair play golmana ajduka koji je uvijek spreman pomoći protivničkom igraču kod grčeva, u ovom slučaju Stojakoviću.

Ili ja to samo izmišljam neke teorije urote…
    :wink:
  • Zagi
    18.4k
    Dobra obsevacija no iskreno , nije za zamjeriti.
    Silov je nedvosmisleno "njihov" i ja da sam pisao tekst/odabirao slike, odabrao bi sve njihove najgore trenutke.

Objektivno novinarstvo je nazalost odavno mit, a pogotovo ako dolje pišeš o nečemu vezanom za taj kult.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet