• Frizura Robija M
    691
    A ne kužiš ti, to ti je Šega bio na pragu reprezentacije u 11. mjesecu. Sad će jopet, al ovaj put već od početka rujna. Jedina prava opcija za istrčat na Poljudu protiv svjetskih prvaka, a ne onaj panj Beljo.
  • Keyser Soze
    20.3k
    Hajduk zainteresiran za Isaaca Nuhu, dolazi im i Sory Diarra
  • Ijayi Atiemwen
    6.2k
    Ovaj njihov sportski bolji od Marića što se tiče stvaranja hrvatskog Sheriff FCa :lol:
  • Ivdzo11
    10.7k
    Afrika to je moj bit, Afriku voli cili Split
  • Ivdzo11
    10.7k
    Roko Brajković ozlijedio se na nedjeljnom treningu Hajduka. Težina ozljede još uvijek nije poznata, ali prema prvim prognozama otpao je za uzvratni susret drugog pretkola Europske lige s Pafosom.
  • Danko
    3.4k
    pa i je senzacija da takvo drvo zabije gol iz slobodnjaka
  • Ljubo
    1.2k
    Znaci Bamba im upada u prvih 11
  • tigric
    1.2k
    Izgleda da je Brajkovic zavrsio sezonu, acl navodno.
  • crophantom
    5.8k
    grozno za mladog igrača ako se potvrdi da je.
    A bome Hajduk onda ostaje bez jedinog ozbiljnog krila koje su imali.
  • Omake
    19.2k
    šteta stvarno, mislim da je i u mlađim kategorijama imao tu povredu.
  • rakurs
    3.1k
    Baš ogroman peh za njih, pa oni od krila imaju Bambu, Brajkovića i Dalissona samo? Od toga Dalisson ni nije zamišljen kao krilo nego kao 10-ka, a Bamba je Bamba. Kaj se malog tiče, uvijek mi je žao kad netko doživi takvu ozljedu i eto, nadam se da nije to u pitanju. Usput, on je pod Garcijom baš eksplodirao, nije neka kvaliteta, ali im je postao dosta važan igrač.
  • vjeko1701
    27k
    Velika šteta za klinca. Dosta je napredovao i mislim da im je bio ofenzivno naopasniji igrač.
  • Paggini
    92.5k
    Šteta za klinca stvarno, je njihov glupi tovar, ali mali se stvarno trudi i pokušava napredovati što uvijek kod sportaša cijenim. Nadam se da ozljeda nije toliko ozbiljna i da će se vratiti što prije.
  • eol12
    975
    a u pm!! Lik je dokaz da radom i trudom možeš napredovati. Stvarno šteta dečka
  • Thor
    3.3k
    Kaj je biloooo? Nema me jedan dan i odma magareca kuknjava. Koda ste vi u magarac landu a ne ja :roll: :lol: ozljedil se pa kaj? Bu se popravil. Ak nebu...Ni prvi ni zadnji.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet