• Hnlovac
    7.1k
    ja bih prije rekao da Rockstar prati EA, nego da EA prati Rockstar

EA i Ubisoft su jos prije 10 godina potpuno uništili gaming sa svojim slopom
  • Dino
    5.7k
    Fifa je najprecijenjenija igra na svijetu. Svake godine je kostala jebenih 550kn za goli pimpac. Dan danas igram fifu 14 na nintendu i fifu 19 na ps4 posto je to bila prva koja je imala Dinamo u igri, al sam ih upazario kasnije kad je dosla novija.
  • Hnlovac
    7.1k
    za tu lovu ak si na plejci danas mozes uhvatit cijelu Mafia trilogiju ,TLOU i bar 1 Assasins Creed i Metro Exodus kad krenu popusti

Rdr2, God Of War, TLOU2 isto đabe. I dobiješ lijepe igre a ne update zamaskiran kao igru
  • NerminB
    1.7k
    Fali mi pes.. presao sam na fifu jer sam bio primoran al pes 13 je najbolji nogomet ikad
  • ShanKu
    2.3k
    Vjerovali ili ne, ja igram več nekoliko godina PES2011... master league s Dinamom :sweat:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.