• mlinchica
    6.9k
    Lazio još nije poslao službenu ponudu za Sergi Domingueza. Priča treba proći board rimskog kluba. Direktor Lazija bio je u Zagrebu, a po informacijama koje imamo, uskoro stiže opet.skener

Ovo groundhog day
  • rioda
    17.5k
    Kolega Paggini je malo preolako shvatio lom samo prednjeg križnog ligamenta, ali to da su mu meniskus i pogotovo hrskavica ok je baš dobra vijest. Oporavak od ligamenta je danas praktički postao rutinski, vjerujem da će za 6 mjeseci početi s laganim treningom.
  • Paggini
    92.4k
    Kolega Paggini je malo preolako shvatio lom samoprednjeg križnog ligamentarioda

Pa napisao sam da nije zajebancija, ali i da NIJE TOLIKA DRAMA kao sto smo mislili da je (kidanje meniskusa/hrskavice), nisam napisao kao da se spotaknuo na koru banane jebem vas :lol:
  • rokikaciga
    16.1k
    Svjedocio sam trganju kriznih prilikom laganog pravocrtnog trckaranja tako da spoticanje od kore banane nije zajebancija :lol:
  • emilperska
    17.4k
    Transfer rok je bas u skladu s ocekivanjima. Ne znam gdje su se dijelu ljudi stvorile iluzije o milijunskim odstetama do 25.srpnja.

1. Doveli smo (Prevljaka) Radeljića i Oršića kao iskusnjare i Rodrigueza pa i Stojkovića kao talenta
    2. Otišao je Soldo (i Bakrar) od kojih nijedan nije starter za cca 5.5 mil EUR sve skupa.
    3. Ona famozna rupa od 27 mil EUR iz pocetka siječnja ako ne uđemo u LP je sad više nego prepolovljena, moguce da smo i na 2/3.
    4. Ako uđemo u LP očekujem dodavanje gasa tamo oko 30.8. za jednog do 2 kapitalca.

Ono sto smatram da je nužno nevezano uz ulazak u LP je šestica jer ni EL više ne možes igrati samo s Mišićem i Zajcom.

Oko golmana se ne uzbuđujem jer se za 1-2 m EUR može naći solidan golman uz prave kontakte ako Livi propadne. Vidite i sami po golmanskom tržistu. Jedan Livi je u svom plafonu dosao do 6,7 m EUR. Zlomislić odlazi za 500k, Ivušić bez odstete. Tako da sam uvjeren da ako se nekih 1.5m EUR pravilno investira, mi ćemo golmana naći kad i ako Livi propadne.
  • Bryan
    121
    Svi bi mi Livija htjeli gledat na golu ali 5 milja ...i Turci i njihovo natezanje.
    A i sto puta sam i uz Livija na golu poželio da imamo pola Neuera na golu. Nama stoperi i bekovi 80 % utakmica igraju na centru i cijeli HNL protiv nas igra tak da po našoj izgubljenoj loti udaraju duge sa svojih 20 metara prema našoj polovici. Golman koji istrčava bi većinu toga izbio prije neke šanse.
    A i volio bi da nam golman zna izać na centaršut.
  • Archangel
    150
    Da probamo dovesti golmana Španjolske? :D
  • BPAM
    322
    Nije mi samo jasno zasto i Prevljak nije dosao danas nego kazu iduci tj.
    Uskoro krece ritam utaknica di ce trebati.
  • Jos-Optimus
    12.1k
    slucajno sam ti lajkao. Oraspoloži se, sve je ok.

Općenito, čemu negativa? Fokus je na uzvratnoj tekmi, idemo to proći pa ćemo vidjeti što se planira.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.