• joesimunic
    237
    Nije mi Stojaković do sada izgledao kao neki potencijal ni zamjena za Belju, a za krilo sam uvjeren da ne može igrat.
    No dobro valjda se priprema teren za to da će nas Beljo napustiti na zimu/iduće ljeto pa bi nam prva špica trebao biti Brumado kad se oporavi, Prevljak drugi i Aleks treći što je okej, ali opet pitanje je kakav će Brumado biti nakon ozljede ,a onda mislim da je to dosta tanko da ovisiš da su ti potencijalne prve opcije u napadu Prevljak i Aleks.
    Nevezano za temu i vjerovatno nepopularno puno više talenta sam vidio u prvoj želji Bobana Matkoviću nego što vidim sad u Stojakoviću, ali eto Matković se potrgao pa jebiga.
  • Paggini
    92.4k
    Nevezano za temu i vjerovatno nepopularno puno više talenta sam vidio u prvoj želji Bobana Matkoviću nego što vidim sad u Stojakoviću, ali eto Matković se potrgao pa jebiga.joesimunic

Istina, dobra usporedba, ali isto tako treba reći da za razliku od Matkovića, koji neprestano unazađuje svoju igru, Stojaković je od lopate sa početka sezone došao do solidnog broja golova i smislene igre na kraju sezone, znači da ima kapacitet za učit i napredovati.

Doduše, nepolomljeni Matković, unatoč svojoj regresiji, bi mi bio prva opcija za doći u Dinamo eh eh eh
  • Dinaminjo
    2.2k
    Mozda imaju ponudu cca 2m za Topica pa je AS odgovor na to
  • joesimunic
    237
    slažem se s tim Matković ima problem u glavi i koljenima nažalost, nadam se da će takvi problemi zaobići Stojakovića
  • Diavollo094
    124
    Prvo da mi prođemo Thun pa ćemo onda dalje lako
  • Goncalo Santos
    4.2k
    a moze bit drugi kao sto je sad u danskoj. Ocito nema problem s tim.Fatos Beqiraj

Pricalo se da dolazi na ugovor od 4+1, 750k po sezoni plus 600k bonus za potpis, ja bih najsretniji bio da Dinamo ima plateznu moc al nassra, ali ovo nisu cifre za nekoga ko ce ulaziti s klupe i startati u kupu.

Za te novce u Dinamu mora biti prvotimac koji ce isporucivati, a ne ako bude dobar ok, ako ne nema veze bit ce druga opcija.

Daj Boze da i on i Prevljak i Stojakovic svi ispadnu pojacanja, al s obzirom na to da mu brojke nisu impresivne i da je gadno ozljeden, Brumado je trenutno kocka.
  • Paggini
    92.4k
    impresivne i da je gadno ozljedenGoncalo Santos

U siječnju dolazi i Brazilac Junior Brumado. Znamo da se ozlijedio, ali sreća u nesreći je ta da mu nisu stradali hrskavica i meniskus

Nije zajebancija, ali nije ni tolika drama koliko smo mislili da je, tako da je meni Brumado itekakav hajp
  • Orc123
    16.2k
    Ja sam se pogubio vise u ovim svim informacijama i nisam danas popratio toliko vijesti...dajte samo recite, tko je bolje upucen, jel uopce sad mozemo racunati na Stojakovica ili je on OUT do zime?
  • Ivdzo11
    10.6k
    lik je fizicki mrcina, a nije ni mala stvar kad je Erlic rekao:

"Otkako igram nogomet, nisam igrao protiv jačeg igrača. Ne kažem da nisam igrao protiv kvalitetnijega, nego jačega. Ima ogromnu moć, volio bih da ga zadržimo, ali ako ide…"
  • Fatos Beqiraj
    2.7k
    ne slazem se da bi igrac od 600k trebao nama biti prvotimac.
    Nismo mi bas sirotinja neka, nama je trenutno prvi napadac placen vise od 4 miliona. A vjerujem da ce brumado isporucit dobar broj golova
  • rokikaciga
    16.1k
    Brumadu su "samo" pukli križni? Pa nije baš zajebancije, to kaj nije nastradao i menisk smanjuje oporavak za cca mjesec dana. Niš strašno.
  • skener
    8.9k
    Lazio još nije poslao službenu ponudu za Sergi Domingueza. Priča treba proći board rimskog kluba. Direktor Lazija bio je u Zagrebu, a po informacijama koje imamo, uskoro stiže opet. To je zapravo najnovija vijest od petka, Lazio dolazi u Maksimir ‘zatvoriti‘ transfer Domingueza.

https://www.jutarnji.hr/sportske/nogomet/lazio-maksimir-transfer-sergi-dominguez-dinamo-15731077
  • Jos-Optimus
    12.1k
    Pa vjerovatno smo vidjeli nešto u Brumadu, tako i trebamo funkcionirati, naći nekoga za kojeg vjerujemo da je bolji od onoga što dobiva u svom trenutnom klubu u onda iskoristiti taj potencijal
  • Paggini
    92.4k
    Brumadu su "samo" pukli križni? Pa nije baš zajebancije, to kaj nije nastradao i menisk smanjuje oporavak za cca mjesec dana. Niš strašno.rokikaciga

Pa dobro, ne baš. Nisam medicinski ekspert za koljena, ali iz iskustva kolega, što su mi i potvrdili kad sam za Brumada pitao, "netaknuti" meniskus i hrskavica u ovakvom slučaju značajno olakšavaju oporavak i dramatično povećavaju šanse da se vrati jednak kakav je bio, odnosno promjena smjera, skok, brzina i smanjuje se šansa od ponovnog loma.
  • Chempers
    1.3k
    U čemu je fora s tim Brumadom? Lik 27 godina kojeg klub pušta besplatno, igrao za 3 druga kluba dok je bio pod ugovorom sa Dancima, dakle nešto kao njihov Menalo. I nama bi trebao bit pojačanje? Za neku rotaciju možda, al nadam se da ga ne misle dovoditi kao zamjenu za Belju ako ovaj ode.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.