• Gringo
    1.1k
    Peckham Spring Water
  • Facke
    8.5k
    Ozledenoga igraca nemas kaj dopeljati i prici kraj.
  • Papastrumf
    23.7k
    Bome ovi iz Intera debili kad su za Sucica sa slomljenom kosti stopala iskesirali 16 milijuna.
  • Fatos Beqiraj
    2.7k
    doslovno, ko da im je noga otpala i nikad nece se oporavit. Nema zdravih igraca
  • Noel
    22.5k
    Bome ovi iz Intera debili kad su za Sucica sa slomljenom kosti stopala iskesirali 16 milijuna.Papastrumf

Nisu ga kupili ozljeđenog odnosno sa slomljenom kosti nego kad se oporavio i prošao njihov lječnički.
  • Papastrumf
    23.7k
    Decko je slomio metatarzalnu kost krajem 11. mjeseca. Nije ga Inter snimio u veljaci kad se oporavio pa ga odlucio tad dovest nego je to trajalo valjda nekoliko mjeseci. Zna se kakva je to ozljeda i koliko otprilike traje oporavak. Isto kao sto i dinamo valjda zna kakav problem ima Stojakovic, koliko traje oporavak i zasto ga svejedno dovodimo.

Ne ulazim u to je li on igrac za dinamo i treba li nam.
  • Thor
    3.3k
    Bez zafrkancije sad,fakat ozbiljno pitanje...ova saga sa Livijem ocito ide u smjeru koji nije bas ziher po nas. Em puno love,em nas razvlace, em sad drugi,treci klub se javlja...em si hamer, em 48 (sala, nisam izdrzao :lol: ) da li imamo plan b ili c ako, a izgledno je, s Livijem ne prodje. Ivan 1. ili Ivan 2. su nam i dalje jedini izbor za gol ili kaj bumo?
    Ak cekamo Livija (iako cisto sumnjam da predsjednik i g. Dabac ne razmisljaju 3 koraka unaprijed) bojim se da smo na Ivanima ostali.
  • Thor
    3.3k
    Slova su se nekaj zbrejkala :lol: :lol:
  • Sajla
    22.3k
    30 min nakon postanja možeš editirati post
  • Noel
    22.5k

To je sad stvar struke i procjene. Inter ga je snimio prije naravno ali je odlučio završit posao u veljači kad je Sučić pokazao izvanredne parametre oporavka. To je potvrdio njihov lječnički prije potpisa ugovora. Sam dokaz je bila Sučićeva forma tog proljeća.

Ako netko u Dinamu ko je zadužen za to procjeni da je Stojaković nakon rehabilitacije 100% oporavljen igrač i spreman za najveća opterećenja onda je to razlog za potpis. Dovodit igrača prije sanacije ozljede je suludo osim ako nije riječ o nekoj banalnoj ozljedi. Brumado i Stojaković po svemu sudeći kolko se može doć do informacija nemaju banalne ozljede. Vjerujem da ljudi u sportskom sektoru u suradnji sa medicinom u klubu neće ić na neke sulude poteze.

Isto tako, Dani Rodriguez je primjer da je netko ipak odlučio riskirat jer Rodriguez nije u optimalnom zdravstvenom stanju potpisao ugovor, vidjet ćemo za mjesec, dva u kakvoj će formi bit. Sa jednim igračem poput Rodrigueza mogu shvatit da se riskira, ali Stojaković i Brumado...
  • Dr Hofmann
    6k
    Uvijek sam mrzio termin povijesne utakmice u kontekstu Dinama. U utorak igramo sigurno ne povijesnu (barem se nadam da neće bit povijesna u negativnom kontekstu), ali vjerojatno najvažniju utakmicu u jesenskom dijelu sezone. Pobjeda nam otvara vrata raja, stabilizira situaciju oko kluba bar na neko vrijeme (ipak je to Dinamo, bude brzo neka kriza i kraj svijeta), daje puno više kvalitetnijih opcija za dovođenje igrača i popunjavanje kadra, bolju financijsku perspektivu, ma sve ide gore za 100%.

Thun je baš neugodan protivnik, neće bit lako, a iako se nadam da će bit 3-0 u 27-oj i crveni za Thun, ali vjerojatno će bit kako je Alex Ferguson nekad rekao Squeaky Bum Time ili stisnut će se čmaki po domaći. Ispadanje bi bilo apsolutni horor, ne daj Bože. Ko bu preživio od Lesičkog, Antolića, Zorka i ostalih dušebrižnika i Nobelovaca nogometne igre i upravljanja klubom.

Livakovića nažalost neće biti u utorak na golu i nema mi smisla trošiti živce na to. Jebeš i posjetu tovara, više vrijedi Sjever protiv Kurilovca nego tri Poljuda. Idemo mi napunit sve što se da u utorak, jebeš sve drugo. A ne da meni dva frenda sad jave da ne idu na tekmu jer nema karata za Sjever dole, a još u ponedjeljak smo se čuli i opet kiksaju. Jebeš mi sve ako nekad naše ljude mogu shvatit. To me više muči nego išta, ta inertnost dijela našeg puka. Daj se probudite više

Nećemo mi na tribinama zabit golove, ali ako možemo 1% dat igračima energije to moramo i napravit.

I onda daj Kauno Žalgiris i velikog maga Sopića (a Žalgiris Vilnius igra Konferencijsku protiv Dinamo Tbilisija - nisam znao da postoje dva Žalgirisa).

Vincere aut mori - pobjeda ili smrt
  • Gemišt86
    534

Malo sam premlad bio tada da bih u potpunosti shvacao tu tragediju, ali zato sam za Shaktar bio taman. Mozda nam je zato nekima bas taj Shaktar najbolniji kaj se tice tragedija. Osobno drugi najbolniji poraz koji se urezao, ali vjerujem da je i taj Newcastle bila jednako velika, ako ne i veca tragedija. Samo kontekst vremena i u kojem vasem zivotnom trenutku se dogodio taj poraz i kako ste ga tada dozivjeli je vjerojatno razlika kako interpretiramo te dvije tragedije. Kakav sam ja filozof, ludilo.
  • Dr Hofmann
    6k
    Bio sam klinac kada smo ispali od Newcastlea. Ne mogu riječima opisati tu ludnicu koja je nastala nakon što je Igor Cvitanović zabio u 90+ za 2-1...Bio sam na starom legendarnom Istoku s pokojnim tatom i završio sam deset redova niže u tom kaosu. Još se tog ljeta izbacio Partizan (isto apsolutno nezaboravno), i to par godina nakon rata, bio je gol u gostima kao pravilo, a i bilo je puno manje europskih utakmica. Dinamo je ispao od Spartaka Moskve sezonu prije i 20.08. završio sezonu. Gotovo. Nema europskih tekmi. Možda je zato više ,,značilo". Iako je Dinamo baš imao nevjerojatnih ispadanja iz Europe, doslovno za Monthy Python ponekad. Ali zato je taj klub poseban.

Shaktar je jedan od tih nebuloznim trenutaka definitivno, ali meni je u novije vrijeme daleko najteže sjelo ispadanje od onog jugosrpsko-komunističkog, ciganskog AEK-a. Radi svega što se događalo, radi toga što su prljavi cigani. Odvratan poraz koji mi je baš teško sjeo. Mrzim AEK prokleti

I još ne mogu vjerovati da Bišćan nije radio zamjene na vrijeme
  • miro
    9.4k
    Najviše pamtim promašaj Cvite s doslovno dva metra dok gubimo 2:0 u uzvratu protiv Auxerre-a, prva tekma 3:1 za nas

ima ovdje, točno na 5:00
  • plavi72
    2.8k
    Zato nam se otvorilo 1998. Celtic i prvi ulazak u LP i 1999. MTK 0-0 ,uzvrat 0-2 J.Šimić odlično gostovanje.
    Grupa je bila u bojkotu domaćih tekma protiv Mtk ,a na gostovanja se išlo.A nije bilo kao danas sve se zna ,dođemo u Zg bojkot,obučemo dresove i idemo na tribinu zapad gore (otvorena bila i dizala radila)kao pravi simpatizeri,čak smo ušli u službene prostorije dok nas nisu zamolili da izađemo(izbacili :strong: zbog dresova)...
    20260723-141826.jpg
    :cool: :rofl: :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.