• scooniepenn
    7.1k
    Prolazeći pokraj stadiona zadnjih 7 dana u nekoliko navrata nisam odokativno vidio nikakve nove momente. Možda je meni promaknulo, ali jedino što sam vidio je da su ugrađeni nosači krova na ova prva 3 stupa na južnoj tribini (prema zapadnoj). Dalje od toga na jugu nije ništa rađeno.
  • mokoxax468
    1.7k
    Vjerujem da je sada i manje slika zbog toga - dosta je teško vidjeti nešto izvan stadiona. Jedino ekipa s dronovima može vjerojatno malo biše prikazati što se događa
  • shameless86
    2.1k
    u nedostatku novih slika,mozemo potegnut pitanje di ce koja ekipa ici cugat :cool: bumerang preko puta ce goriti..bircevi kod cibone isto...ja preferiram mozda mrzlu pivu ili krivi put
  • K3p
    435

Nažalost netočno... svako jutro prođem pored stadiona i krov na jugu nije napredovao nigdje u proteklih tjedan ili više dana, a ima podosta posla na njemu.
  • pešća
    1.7k
    Fakat nam je dobar standard kad više nitko ne priča o cugi u parkiću :grin:
  • shameless86
    2.1k
    ima i to svoje čari..al prosla su vremena parkica,sad ko gospodin stojim ispred royala :rofl:
  • fakin
    5.6k
    Pa zato kaj u dućanima oko stadiona kad je veca tekma brzo nestane pive iz frizidera, a u parku se brzo i zagrije ako kupis vise
  • gledatelj
    1.4k
    @Renato kad će dron opet u akciju, čekamo nestrpljivo
  • Benedikt
    214
    Išao sam u gimnaziju iznad Tesle, ali se više sjećam piva i kartanja na zelenim stolovima Mrzle neg školskih klupa
  • Renato
    215

Ako stignem za vikend
  • Endeavour
    697
    Tko je vlasnik kuće/zgrade ispod zapada. Jučer sam prolazio i baš bode u oči. Treba je odkupiti i proširiti trg oko zapada. Ako ne sada u budućnosti. Malo po malo grickati nastambe iza zapada, a možda i garaže sa istočne strane.
  • criticus
    8.7k
    Hvala na fotografijama kolega @Lihtmašinac.

Pomalo se nosači na zapadu završavaju, čini mi se također da je spoj sa sjeverom završen konstrukcijski. Novost je na istoku se vidi kako će ta crna obloga ispod krova izgledat na spoju prema kraju krova. Iskreno se nadam da bi krov mogao biti potpuno gotov do kraja rujna.
  • scooniepenn
    7.1k
    Hvala kolega @Lihtmašinac na odlicnim fotografijama kao i obicno. Na Zapadu se nesto napravilo u zadnja 2 tjedna po pitanju konstrukcije krova za razliku od juga. Nadam se da ce se nastaviti sa jacim tempom nakon 15.8., kao sto je bilo do kraja 6. mjeseca.
  • crophantom
    5.8k
    Ovaj inženjer je 23.02.2026 rekao: Glavni građevinski radovi, uključujući konstrukciju krova, trajat će do lipnja.

Prema ovome kasnit će bar 2 mjeseca u odnosu na ovu njegovu prognozu, prije kraja 8. mjeseca to neće biti završeno. Dobro se likec zajebo u prognozi, obzirom da se radi o kratkoročnoj prognozi od svega 4 mjeseca radova. :sweat:
  • NKDZ86
    8.9k
    kako će to bit gušt gledat tekmu, a atmosfera će bit top već ju vidim
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention