• Jos-Optimus
    12.1k
    "protočni bojler" :lol:
  • Fatos Beqiraj
    2.7k
    Prodajom Topica mozemo financirati ova sva 3 napdaca potencijalno, tako da nemam nista protiv toga.
  • debeli biciklist
    46
    prevljak je dobro riješenje za drugu špicu...malo skupo će nas izaći, al šta sad...da smo takvog igrača imali u šivarskoj za ubacit u 70oj minuti...
  • rioda
    17.5k
    Ali širina se rješava na čudnim mjestima. Oršić, Hoxha, Lisica, Topić, Dani, Stojaković + Vidović koji može pokrit ako treba. 7 igrača za 2 pozicije dok imamo 5 veznih za 3 pozicije.hardek

Tek je 23.7., mi komentiramo na temelju dostupnih informacija, a u klubu rade sa svim dostupnim informacijama, pa me ne bi začudilo da recimo Topić ode u narednim tjednima.

Slažem se za veznjaka, nadam se da se radi na tome i da će to biti neko bomba pojačanje. Mučit ćemo se u Europi ako nam ne dođe neki mobilniji veznjak. Tu bi Zajc malo izgubio na minutaži, ali vjerujem da bi mu to kroz sezonu koristilo jer bi u rotaciji puno bolje reagirao, ionako je prošle sezone u Europi samo dvije utakmice odigrao punu minutažu.
  • Roky
    124
    Ajde Livi potpisuje na 5 godina to zelim procitat!
  • Borovljanin
    654
    Imam neki osjecaj da cemo opet biti bolji nakon zimskog prijelaznog kad se malo roster prolufta. Siguram sam da cemo jos veznjaka dovest, mozda dva. Da bu neki azijat na krilo i opet cemo biti prekrcani igracima.

Te zasto ne igra ovaj, te zasto ovaj igra svaku kad imas xy igraca na klupi...
  • ElDorado
    12.6k
    Krenula je histerija na najjače. Ja bi ovo ja bi ono. Najprije bumo sve prodali a onda bumo ludo kupovali. Polako momci, polako
  • Noel
    22.5k
    Nemogu baš shvatit način razmišljanja sportskog sektora kaj se tiče krilnih pozicija. Sa lijeve strane imamo Oršića,Hoxhu i Vidovića. Sa desne strane Dani Rodrigueza koji nije spreman i ko zna kada bude, Lisicu,Topića i po novom Stojakovića kojeg se planira tamo koristit. Bakrara računam da je prodan.

Imamo dosta opcija na krilima ali ni u jednom ne vidim kapitalca. Očekivao sam ovo ljeto jednog ili dva baš vrhunska dokazana igrača na toj poziciji. Bio sam siguran da Boban sprema neko iznenađenje.

Ovako moramo strepit i nadat se da će Oršić bit zdrav i na potrebnoj razini za Europu iako su ozljede i godine napravile svoje i da će se Dani kaj prije vratit od ozljede, ispunit svoj potencijal koji se očekuje i ne obnavljat ozljede.

Oršić,Šivalec,Radeljić,Stojaković,Prevljak. Oke. Oršić i 4 HNL pojačanja. Za HNL je to oke ali sam očekivao jednog kapitalca na krilu.

Livaković bi sve popravio, i onda bi priča imala smisla sa štednjom na ostalim pozicijama.
  • Fatos Beqiraj
    2.7k
    kako znas da nece stic pred kraj prijelaznog. Sad ti ni jedan kapitalac nece u nas prijec svak ceka bolje ponude.
  • Mr Anderson
    20.8k
    Dobim ospice kad čitam komentare u stilu: joj, kasno je mijenjao, iskoristio je samo 3 zamjene, zašto ne mijenja prije i više. To su obične floskule koje u ničemu nemaju uporište. Mijenja se ovisno o situaciji i rješenjima na klupi, nije svaka utakmica ista. Gdje piše kad i koliko se mora mijenjati? Nagledao sam se hrpu utakmica u top ligama gdje se mijenja manje i kasnije, npr Guardiola nerijetko zna mijenjati prvi put oko 80. minute, a ima top izbor na klupi. Kova je uglavnom koristio na proljeće svih 5 izmjena. On i stožer najbolje vide kad i koga mijenjati i treba ga pustiti da tako radi i dalje.
    Btw, tog Brumada ne treba dovoditi na zimu, što će nam igrač s polomljenim ligamentima.
  • fakin
    5.6k
    Ljudi zamjeraju jer nije radio izmjene dok smo cijelo vrijeme gubili od slabijeg protivnika.
  • Mr Anderson
    20.8k
    Imamo dosta opcija na krilima ali ni u jednom ne vidim kapitalca. Očekivao sam ovo ljeto jednog ili dva baš vrhunska dokazana igrača na toj poziciji.Noel

Kakvog kapitalca? Otkud nam pare za nekog kapitalca na krilu? Treba nam kapitalac na golu i u vezi.
  • Mr Anderson
    20.8k
    Ljudi zamjeraju jer nije radio izmjene dok smo cijelo vrijeme gubili od slabijeg protivnika.fakin

Pa šta?
  • Jos-Optimus
    12.1k
    gubili smo, ali smo ih igrom pregazili u drugom poluvremenu, dakle taktičke prilagodbe su napravile svoje.
  • Fatos Beqiraj
    2.7k
    Jebiga ne mogu se ostavit svi glavni igraci i platit nove kapitalce na to. Da prodamo nekog od ovih teskasa moglo bi se dovest
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.