• hardek
    11.1k
    Stvarno mi je teško pročitati Zvonu ovo ljeto. Čini mi se da je Stojaković zamjena za Bakrara profilno. Napadač koji može pokrit krilo, fizički potentan i dobar presing igrač. Ali ne vidim jasan putokaz za minute, na špici će biti 3. opcija, a na krilu 4.

Ako je već Prevljak bio svakako u planu, više mi ima smisla da Topić bude 3. napadač i rotacijsko krilo. Nisam protiv Stojakovića, sviđa mi se profilno ali ne vidim kako će do minuta
  • Mali Zeus
    21.8k
    Uostalom tko je rekao da dolaze obojica?
  • emilperska
    17.4k
    Ja se slazem s @austrijanac. Kova je puno toga popravio u odnosu na jesen. Dio toga mu je riješio i Boban ciljano skrativši rotaciju na zimu maltene odstrijelom dijela najnezadovoljnijih.

Ali taj dio sa zamjenama, njihovim tajmingom i doslovce količinom kao da je uzeo ono najgore od Čač mača i drzi se tog do kraja. Ja ne mogu razumjet i dalje da ne koristi svih 5 zamjena taman da Galešića i Šuntu/Tabinasa ubaci na minutu, ako vec Bakrara necemo beapotrebno da ne placamo 100k s cime se slažem.

Isto tako smatram da nam u kontekstu ovih 55 utakmica koje slijede, trebaju i Prevljak i Stojković i da je na Kovi kako da izvuče maksimum iz sve trojice kako je iz Belje i Stojkovića pa i Vidovića na proljeće.
  • Keyser Soze
    20.2k

Olivari:

Smail Prevljak tako postaje igrač Dinama. Drugi u kratkom vremenu, jer je prije nekio dan društvo iz Maksimirske 128 ua 750 tisuća eura kupilo Aleksa Stojakovića. Dakle, Modri su u nekoliko dana za ukupno milijun i 550 tisuća eura kupili dva napadača, jednog mladog (Stojakovića) i jednog iskusnog (Prevljaka). Beljo više nije sam u napadu...
  • OsamŠest
    7.9k
    Stvarno mi je teško pročitati Zvonu ovo ljeto.hardek

Ja mislim da se prvo rješava širina.

Artiljerija bi mogla nakon Thuna.
  • Mali Zeus
    21.8k
    A čemu nastupi od minutu?

Ovo je baš jamranje tek tako.
  • vjeko1701
    26.9k
    Odlaskom Bakrara, po meni nije višak ni Stojaković ni Prevljak. Mi jesmo proljetni dio sezone odigrali samo sa Beljom, al to je bilo nakon ispadanja iz Europe.

Dok smo igrali na tri fronta imali smo Belju, Kuleta, Bakrara i Topića, sad ćemo imati Belju, Prevljaka, Topića i Stojakovića. Ako je prvnstvo u mirnim vodama a ispadanje iz Europe izgledno, posebno ako uđemo u LP, uvijek se može posuditi Stojaković nekome za proljetni dio sezone ukoliko se procjeni da neće biti minuta za njega.
  • Crni86
    22.9k
    A mozda stvarno beljo ode na zimu, odlucimo se pricekat Brumada i odradimo polusezonu sa Prevljakom i Stojakovicrm ako cemo imat okej bodovnu prednost…
  • Keyser Soze
    20.2k
    Ja bi volio da se odustane od Brumada, taj transfer nema smisla sad kad se polomio. Beljo će kad tad otići, nadam se tek iduće ljeto.
  • emilperska
    17.4k
    Karikirao sam, može biti i pet. Igrac skuplja nastupe, paralelno imaš Valinčića koji pusta kao protočni bojler na momente. No nebitno, gledam sad sve trenere po ligama petice. Uglavnom svi koriste 5 zamjena, na ovaj ili onaj način.

Btw zašto Zebića nema u zapisniku?
  • hardek
    11.1k
    Ja mislim da se prvo rješava širina.

Artiljerija bi mogla nakon Thuna.
    OsamŠest

Ali širina se rješava na čudnim mjestima. Oršić, Hoxha, Lisica, Topić, Dani, Stojaković + Vidović koji može pokrit ako treba. 7 igrača za 2 pozicije dok imamo 5 veznih za 3 pozicije.
  • vjeko1701
    26.9k
    Računaj da Hoxha 90% odlazi ovo ljeto (zapravo odlazi čim sleti kvalitetna ponuda) a nije se imuno ni na neku dobru ponudu za Topića.
  • Crni86
    22.9k
    plus nsoki
  • dinamozivivjecno
    3.2k
    Prodaja Belje ima smisla tek iduce ljeto, mora ostati bar jos ovu sezonu.
  • scooniepenn
    7.1k
    Kakva prodaja Belje sada ili u zimu. Zašto točno? Ako uđemo u Ligu prvaka ne trebamo nikog više prodati, a ako uđemo u Europa ligu realnija je prodaja Domingueza krajem prijelaznog roka ili na zimu. Beljo i Stojković ni pod razno do idućeg ljeta.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.