• Fan
    2.5k
    nisam mislio na to treba li nam ili ne, već na kvalitetu igrača kojeg ćemo dovesti. Ulaskom u LP nam se svakako otvara puno veći i kvalitetniji repertoar igrača od toga da igramo EL/KL.
  • modri-kibic
    1.8k
    Kante nije bio ni na klupi prekjučer.Mr Anderson

Nebi vjerovao taj čovjek je bio do prošlog vikenda na SP-u. Ali nije dobio ni sekunde za igrati.
  • Mr Anderson
    20.8k
    Nebi vjerovao taj čovjek je bio do prošlog vikenda na SP-u. Ali nije dobio ni sekunde za igrati.modri-kibic

Auuuu, da, potpuno sam zaboravio da je bio na SP, zato nije bio prekjučer u sastavu. Znači, kurchina.
  • vjeko1701
    26.8k
    Vijesti od jučer. Skoro sve napisano je krivo.
  • Jos-Optimus
    12.1k
    informacija koja nam odgovara je točna informacija :)
  • vjeko1701
    26.8k
    Iz tvojih usta...
  • Jos-Optimus
    12.1k
    ma velim, kad su u vijestima stvari koje želimo onda to smatramo točnim :lol: ali svakako bi to trebalo biti to
  • scooniepenn
    7.1k

Ja na to gledam drugačije. Nama taj igrač treba pod odmah, dakle zasigurno za potencijalni play off i protivnike koje bismo tamo imali. Ako smo u playoffu onda smo najmanje i u Europa ligi. Nisam za to da se čeka ulazak u skupine, već sam skloniji opciji daj mi radije razinu ispod Bennacera, ali daj ga odmah pa da se uigrava. Dovoljno smo se i trenutno kockali u situaciji prodaja Bakrara/nespremna desna krila.
  • Fan
    2.5k
    Nažalost, nismo financijski u stanju tako raditi. Izgleda da puno vas još uvijek ne kuži kolko nama financije ovise o igranju LPa ili ne.
    Inače bi davno već imali top igrače u klubu...
  • scooniepenn
    7.1k
    Razumijem ja jako dobro kako financiranje Dinama funkcionira, jer sam cijeli život u privatnom sektoru i radio sam s druge strane stola i za velike korporacije i za klubove. No, nama veznjak navedenih karakteristika treba igrali Ligu prvaka ili ne. To je nakon Livija prioritet broj 1. Takve igrače imaju klubovi puno slabiji od nas, tako da ne trebamo ovdje mistificirati. Ponavljam, ne treba nam nužno Bennacer, već barem Šunjić ili Peretz da se slikovito izrazim.
  • Shimano9
    54
    Ako znaš da možeš i hoćeš dobru lovu na bar jednom uloviti, Dominguez, onda možeš i moraš riskirati, da ne citiram Delboya sad. Kupi, probaj, ako uspije double money, ak ne opet si pokriven, i sve ok. Ma, ja i dalje vjerujem ljudim, pa jbt kako su prošle sezone odradili kad su svi paničarili oko zamjene ekipe od jednom i trenera koji prvi put vodi veliki klub, pa eto sve uzeli lako.
  • Fan
    2.5k
    No, nama veznjak navedenih karakteristika treba igrali Ligu prvaka ili ne.scooniepenn

Slažem se. Ali ako uđemo u PO ili skroz do LP, možemo dovesti kvalitetnijeg igrača nego bez toga, u tom je cijela poanta. Nije čak to niti samo do financija, već i do samih igrača koji će sigurno radije igrat LP nego neko drugo natjecanje.
    Na kraju krajeva, to se očito i čeka i zato još nemamo riješene neke pozicije.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.