• Z brega sam
    354
    I ja sam zaboravio promijeniti sve sto sam poklikao na početku kad sam se tek registrirao :sweat:
  • Droljo
    30.1k
    Jel bude meni neka notifikacija sletila na mob prije tekme ak niš ne diram? Imam app instaliran.
  • BlueNinja
    511
    kolko vidim nisi uključio podsjetnike tak da ti nebude nikaj sletilo. Imaš za uključiti na profilu
  • Droljo
    30.1k
    Ok. Ali meni to zgleda kao da će podsjetnici ići na mail a taj mail ne koristim.
    CNVP3kg.md.jpg
  • DerHerrKool
    1.4k

Koliko ja kužim, ako ti je app instaliran na početni zaslon onda bi notifikacije trebale dolazit notmalno na mob. Email je dodatna notifikacija ako app nije instaliran.
  • BlueNinja
    511
    tako je podsjetnici idu na mail s kojim si se registrirao
  • BlueNinja
    511
    uvijet je na mobitelu app + uključeni podsjetnici, a na webu nije potreban app nego samo podsjetnici.

Email notifikacije su neovisne o aplikaciji i rade bez nje
  • Dinamosaur
    3.5k
    @BlueNinja Pohvale za aplikacije i trud, sve je pregledno i jednostavno, top.
    Prijedlog za ubuduće, kao što su već kolege komentirale o bodovanju.

Smiješno mi je vidit da sam na 8. mjestu "all time" ljestvice, a nisam pogodio ništa bitno- ni rezultat, ni strijelca niti broj golova. Pogodio sam jedino postavu (i to nakon objave indexa da Bakrar ne upada).
    Dok je ekipa koja je pogodila i rezultat i strijelca daleko ispod na tablici.

Možda bi bilo dobro da se već za sljedeći predictor korigiraju bodovi po vrijednosti, ili smanjiti vrijednosti za postave ili povećati za rezultat, strijelca i broj golova
  • prefontaine
    10k
    Maksimalno smanjiti broj bodova za postavu, kao što sam već rekao, 1, maksimalno 3 boda, i ograničiti unos postave na 24 sata prije početka utakmice.
  • Paggini
    92.1k
    I osobno, povecao bih broj bodova za strijelce - 2 za napad, 4 za vezu, 6 za obranu. Tu je isto zajebano pogodit, a ako pogodis strijelca dobijes isto bodova kao da si pogodio jednog igraca koji ce biti u postavi, nije balans baš jel.

Moj prijedlog:

Igrac utakmice - 3 boda
    Pogodjen rezultat - 10 bodova
    Strijelac napad - 2 boda
    Strijelac veza - 4 boda
    Strijelac obrana - 6 bodova
    Pogođena cijela postava - 2 boda
    Pogođeno 10/11 igraca u postavi - 1 bod
  • podravskimodrikibicPMK
    329
    Igrač utakmice-6
    Pogođen rezultat može 10
    Za strijelce se slažem
    Za postavu bi dao 3 za 11/11, 2 za 10 i 1 za 9
123456Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.