• Krizy
    77k

Klasik uz "Nakon kakve igre?!"
  • Nolifer
    15.8k
    Ako onaj parmezan dobi otkaz u hajduku, eno im ova prilika. Hahaha
  • Navijač Dinama
    13k
    Ajaxov Andre Onana je suspendiran na godinu dana, jer pao na dopinškom testu.
  • Crusades
    26.1k
    goypnjyurtgodab2.jpg
    Rivalries on the pitch, United in humanity.
  • immerwieder
    1.8k
    bolje bi bilo da se nisu žalili na bednarekov crveni, opet je zabil sebi, a kriv je i za prvi gol
  • SAS1987
    20.9k
    Skoro svake godine jedan od "Velikih 12" brazilskih klubova izpade u Serie B. Ove godine je ispao Botafogo a jako visi i Vasco da Gama :smile:
  • Nolifer
    15.8k
    Dobra tekma na Old Traffordu. United remizirao sa Evertonom, bili su bolji cijelo vrijeme. Al eto u 90+5, iako su bile 4 minute nadoknade, dobi glupi gol od Evertona, makar mi se čini da je igrač Evertona igro rukom... al otom potom....
  • marcio amoroso
    54.3k

De Gea je unio paniku. Onaj gol za 2-1 je baš njegov i onda kreće preokret. Do tada se Evertona nije vidjelo. Opcenito jako dobra utakmica Uniteda, ali nažalost samo bod.
  • Crusades
    26.1k
    skoro sam te popljuvo, čitam i ne vjerujem remizirio, ja otišao u 93. bez nade da Karamelice mogu izjednačit :lol:
  • Nolifer
    15.8k
    ↪bbbjura
    De Gea je unio paniku. Onaj gol za 2-1 je baš njegov i onda kreće preokret. Do tada se Evertona nije vidjelo. Opcenito jako dobra utakmica Uniteda, ali nažalost samo bod.
    — marcio amoroso

Istina da, on baš ove godine ne brani čvrsto kako bi trebao, baš lagane golove prima

Crusades1986
    2k
    ↪bbbjura skoro sam te popljuvo, čitam i ne vjerujem remizirio, ja otišao u 93. bez nade da Karamelice mogu izjednačit :lol:
    — Crusades1986

Zato sam i reko da je ono bio glupi gol u 95oj, svi zaspali. Tuanzebe dobio žuti prije toga, a bio minutu na terenu, ostali zaspali...

Brijem da od kad je Pogba izašao da je tud krenulo nizbrdo sve, neki su dijelili bezveze lopte, a Rashforda nije išlo, recimo u drugom poluvremenu da je pogodio onaj zicer, kao i Bruno slobodnjak, sad bi upisali sva 3 boda, al kaj je tu je, to je nogomet...
  • marcio amoroso
    54.3k
    ipdn1blvcbbk43y3.jpeg

Jel moguće ovo??
    Hvala velikom izborniku na slici :cool:
  • og1986
    2.9k

Ovo je bilo za gol uniteda ?
  • marcio amoroso
    54.3k

Ma ne, ovo je bilo za treći gol Evertona.
    Prikazano kako Maguire namješta ofsajd :monkey:
  • Navijač Dinama
    13k
    Ovo je bilo za gol uniteda ? — og1986

Mislim ipak gol Evertona, zar nisi uhvatio golmana Karamela na slici. Jer DeGea ne nosi 33.

Što ćemo danas Manchester City ili Lpool?
  • marcio amoroso
    54.3k
    Što ćemo danas Manchester City ili Lpool? — Navijač Dinama

Ako City dobije blizu su tituli iako ima još jako puno za igrati. Ako dobije Liverpool gori i krava i štala tamo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.