• Paggini
    92.3k
    E ovo bi bilo zajebano kad bi clanovi torcide znali citatiPacho

Pitat će svoje prijatelje iz srbije koji im konobare u kafiću za 1000 eura da im pročitaju
  • fakin
    5.6k
    Pisalo se ovdje prosle godine da ljudima u Dalmaciji salju u kartonskom paketu
  • Gradina
    253
    Kad uzmeš sa webshopa jel dode u kakvom dinamo pakiranju ili crni omot? pošto sam u neprijateljskom okruženju.Zagabria

Naruči slobodno, klub će to diskretno odraditi
    I ja sam se toga bojao prije, pogotovo jedne godine kada mi članska nije došla do ožujka a članstvo je počelo s 1. siječnja
  • Crni86
    22.9k
    Da li vam radi web shop? Kroz app kad kliknem na neki artikl mi se zblesira stranica. Artikl se ne pokaze, cijena pise 0,00, nema izbora velicine
  • Droljo
    30.1k
    cijena pise 0,00Crni86

Uzimaj odmah! 5 komada.
  • fakin
    5.6k
    Od sinoc je tako
  • Crni86
    22.9k
    Malo nespretno… jucer izaso treci dres, traje hype i sad prvih par dana bi trebala prodaja cvijetati, a nama stranica ne radi

Mislio sam da je samo do moje app, ali ocito cu morat malo pricekati
  • IceMan
    4.2k

Pa evo taman za Božić za poklon naručiti.

Vrlo vjerojatno će do onda stići :rofl:
  • NKDZ86
    8.9k
    braćo mila, mogu vam reći da je 3. dres bolji uživo!

edit: nisam više blizu...
  • Crni86
    22.9k
    Proradio shop
  • dumitrumitu
    2k
    Možeš li slikati dres uživo da i mi vidimo?
  • Jos-Optimus
    12.1k
    Ja sam sad ispalio...naručio sam i platio 2 različite majice, stigla mi je jedna. Znam da se greške mogu dogoditi, ali ono, nije da je 50 artikala. 2 fkn majice
  • Dendle71
    503
    web shop je veliki problem kojeg hitno treba rijesiti. Dosta nas je tu na zoni upozoravalo na groznu situaciju, ukljucujuci i mene. Neki forumasi su bili cak popljuvani jer kao sire bezpotrebo negativu.

Ja sam odustao od narudzbi s web shopa jer me to sve jednostavno umara i neda mi se baviti s reklamacijama te cekati na odgovore. Vjerojatno nisam jedini kaj na kraju znaci da klub gubi lovu.
  • Jos-Optimus
    12.1k
    Pa mislim katastrofa...nije bas bezvezna cifra, a na telefon nitko ne reagira
  • podravskimodrikibicPMK
    342
    ja sam reklamaciju riješio prek mejla, odgovorili su mi za 8 dana, novac poslali za 7 dana s tim da u tih 7 ide da sam ja 2 dana poslije njihovog mejla poslao IBAN koji su tražili pa možeš reći 5-6 dana kasnije.
    Lagano uplata na banku u iznosu dva artikla i mirna Bosna
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.