• Crni86
    22.8k
    mislim da je to i problem jer on nije svjestan da trenutno s ovom formom ne moze gazit sve.

Potreban mu je povratak u realnost. Trenutno stanje nakon ozlijede.
  • crophantom
    5.7k
    Prva tekma sezone, sve 5, ali brat Valinčić od ozljede izgleda smiješno.
    U obrani rupa, gubi loptu na svojih 18 metara od gola.
  • Jaki991
    630
    Manje slusat menagercica svog sa pizdarijama o "prerastanju dinama" i nek krene opet grist ko pocetkom prosle sezone i mozda kroz god,dve stvarno i preraste ligu
  • Nine9
    227
    i gro krivih dodavanja u opasnim zonama… nije za prvu trenutno po meni, Galešić je to i više nego pošteno odradio prošlu sezonu
  • rokikaciga
    16k
    Moris nakon ozljede izgleda dosta loše na terenu. Na svaku 50-50 loptu je barem pola koraka kratak, malo je drven prvi dodir, kao da mu fali eksplozivnosti u probojima koji više i nema toliko. Ne znam gdje je problem. Uvjeren sam da bi i Tabinas i Noa bolje pokrili beka, a o Galešiću nemoram niti pričati.
  • flajšmašina
    446
    Nadam se da ce se uskoro popraviti jer izgleda mi kao da u stiklama igra.
  • Gringo
    1.1k
    jer izgleda mi kao daflajšmašina

je za klupu...

Nakon ozljede on više nije isti igrač.
    Pero Sučić je istu ozljedu imao i vratio se još bolji.

Treba uzeti nekog Sigmunda Freuda da pokuša otključati Morisovu glavu.

Ako ne ide stvar je jasna...a i uostalom nakon par mjeseci u Dinamu i dobrih igara pojavio se interes milanskog Intera preko poznatog talijanskog insajdera čiju je objavu sam Valinlić sa svog Insta profila lajkao....
  • mniokl
    306
    Imao je ozljedu prije 8 mjeseci,nesto tu gadno ne stima.
  • Keyser Soze
    20.2k
    Valinčić je bio dobar do Maccabija. Nakon toga je samo padao, a ozljeda ga je dokrajčila.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet