• Šteco
    1.9k

2026 World Cup champion with Spain, Dani Olmo, once wore the same team jersey as Luka Menalo at Dinamo Zagreb, back in 2018.

We showed Luka the photo, and this is his reaction

Olmo je naš ambasador i promotor čak i kad ništa ne kaže u mikrofon, on jednostavno pokaže na terenu.
  • Crni86
    22.8k
    Mislim da je nasim generacijama ovo s modricem jako dobra skola.

Isto tako vjerujem da se zbog toga duplo vise cijeni naseg Olmica. I top mi je ta povezanost i dan danas koju gajimo s Olmicem. Toplo se nadam da ce nam doc na Belupo da ga pozdravimo s gromoglasnim plijeskom i skandiranjem.
  • Sad opet
    242
    Uno de nosotros Dani Olmo
  • Krulek
    1.3k
    Bez obzira na sve, nema ljutnje, ali mi je žao da se Modrić, kako je najavljeno i sada već sigurno, oprašta na stadionu na kojem su mu upućene sve moguće i nemoguće pogrde i uvrede. Čak i ako ga Dinamo više ne zanima i nema nikakvu emociju prema njemu, završiti karijeru na mjestu gdje je popljuvan nije normalno.
  • KtcGoat
    6.8k
    Ne kuzim zasto se oprasta nakon Spanjolske, nek odradi tu Cesku i oprosti se na Opusu.
  • Kermit
    977
    Još samo fali da u oproštajnom govoru kaže da mu je jedino žao što u karijeri nije nikada zaigrao za Hajduk. To bi bio šlag na tortu.
  • Wallace99
    58
    Ma Modrić je šupak mali zaboravljivi, dovoljno je vidjet s kim se slizao kad je postao dasa, koje je to društvo i kružoci. Kakti velki katolik i Hrvat, a zapravo... Neka te Hrvatine na Poljudu, ionako će porez plaćat Španjolskoj do kraja života osim onih par dana godišnje kad zaluta u Zadar il će trebat ostvarit kakvu ambiciju prek saveza. Koga nema, bez njega možemo. Zato je tu naš svjetski i europski prvak Danči Olmić koji bez ikakve premije il provizije reklamira grad, klub i državu i ostat će zauvijek plava legenda i počasni Zagrepčanec.
  • Carmichael
    767
    + standardni komentar: " za Dinamo sam, ali volio bih da osvoji Hajduk titulu, da vidimo to ludilo na rivi ae"
  • Jurki
    26.9k
    žao da se Modrić, kako je najavljeno i sada već sigurno, oprašta na stadionu na kojem su mu upućene sve moguće i nemoguće pogrde i uvredeKrulek

Nadam se da ce ga i ovaj put popljuvati. Koga jebe.
    U kontekstu Dinama, prolaznik koji nije s Dinamom napravio nist vise nego npr Pivaric, Sammir itd.. donio neku lovu klubu i tjt.
  • Dzoni
    6.9k

Jel ovo stvarno publika pred kojom želi dovršiti svoju legendarnu karijeru u reprezentaciji?
    Ako je, nešto ne štima
  • ZGBhoy
    2.1k
    Koliko god sam razocaran zbog njega, smatram da mu je zelja zavrsit karijeru protiv svoje "druge" Domovine, a izbor HNSa je pao na Split kao mjesta tekme, dal je to sad u dogovoru sa njim ili ne drugo pitanje al lako moguce.
  • Mr Anderson
    20.7k
    Dobro sad, kaj vas toliko jebe gdje bude završio karijeru. Logičnije je da je završi protiv svjetskih prvaka nego nekih teletabisa. A u Splitu na utakmice reprezentacije ionako Torcida ne dolazi, Splićana najmanje, najviše bude ljudi iz Hercegovine i drugih dijelova zemlje i dijaspore.
  • Zagi
    18.4k
    To bi bilo smisleno da raspravljamo o Luki Sučiću naprimjer.
  • Kumerle
    3.1k
    Jel ovo stvarno publika pred kojom želi dovršiti svoju legendarnu karijeru u reprezentaciji?
    Ako je, nešto ne štima
    Dzoni

Ako je, onda je to neka žešća dijagnoza idiotizma u pitanju, kao i kod Rakitića kojem su kamenovali kuću na Šolti dok je bio unutra sa ženom i djecom pa im sad puši pišu dolje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.