• DrRatoljub
    1.2k

Znaci da gubimo ako bude transfer od 10 plus milijuna. Nije nemoguće, ali kakva je sad situacija s njim pristao bi ja i na 5 fiksno za njega. Pa neka pokaže kaj zna
  • Maximo
    877
    Ma kaj je vama, vjerojatno nećemo ni mi ni Porto zaradit skoro ništa na njemu...
  • Denle
    473
    Da ode za 100 tisuca eura negdje, mi smo zaradili 50 tisuca eura i samim time smo vec u plusu.

Kako god okrenes, dobar deal za nas, jer Varela ocito ima problem s glavom i ako uopce kojim slucajem postane dobar igrac, mi cemo profitirati, a prakticki nismo prstom mrdnuli
  • mlinchica
    6.8k
    Ne znam hoćemo li i koliko zaraditi ali s obzirom na sve priče oko dolaska tog djeteta, ovo je najbolji rasplet.
    Mali natrag kući, krenut ispočetka, možda se u nekaj dobrog razvije, a mi ispeglat odnos s Portom.
  • Filip Međimurje
    1.6k
    Možda je Dabacov put u Japan završio u Koreji. :smile:
    Evo nam u juniorima brzo korejsko krilo, Jinwoo Jeon. :cool:
  • Keyser Soze
    20.2k
    Konura treba izbjegavati, ali...
    ... nekada i ćorava kokoš zrno ubode. Turski stručnjak za transfere, premda bi njemu trebalo pisati stručljak koliko često pogodi s nekim transferom, javlja da je Fener odbio Dinamovu 3+1 ponudu za Livakovića. I da žele između pet i šest milijuna eura za jedinicu Hrvatske.
  • scooniepenn
    7k
    Htio bi predsjednik Fenera i vikend s Duom Lipom, ali njoj to baš nije u planu.
  • Dzoni
    6.9k

Nek mi između 5 i 6 milijuna puta popljugaju. Prvo seru oko termina razgovora oko Livija, sad ovakve pizdarije.
  • Kujtim Shalla
    10.4k
    Grabara iz Wolfsburga za puno manj para ,luđak top, Ramaj smiren ,cooler top topova ,sa Kovačem nešto dogovoriti. Na nj ga n računa a ovaj ne želi se vratiti i bit rezerva . Dva najbolja golmana koj sam ikad gč dao u živo na više od jedne time osim Livija . Da se razumijemo , Livi je za mene svetinja ali ne treba ni dozvoliti da Turcima se ganjati cjelo ljeto ako ne popuštaju pa poslije uzvisiti . Ja se za HNL ne brinem ni sekunde,ali za Europu treba bolje rješenje od File
  • wolfgang14
    4.4k
    Evo nam u juniorima brzo korejsko krilo, Jinwoo Jeon. :cool:Filip Međimurje

to riješeno nešto već ili
  • Olmic
    5.7k
    objavio Dinamo
  • hardek
    11k
    Meni se sve više čini da mi idemo prema tome da će Zvoni puknut film i da će riješit Šempera u jedan dan. I ne znam koliko će mu se moć zamjeriti. Svi mi volimo Livija i znamo šta nam donosi, ali brate mili s ovima nema napretka.
  • Dzoni
    6.9k

Koliko se ja sjećam, Grabara i Mckenna su imali neki sukob u Danskoj.
  • Fan
    2.4k
    ja mislim da je srijeda zadnji rok, ako nakon toga budu jebali ili odugovlačili, to je to.
  • badjibadara
    10.2k

752313279_3216112755263467_6502858938311510684_n.png?stp=dst-jpg_tt6&cstp=mx853x1066&ctp=s853x1066&_nc_cat=102&ccb=1-7&_nc_sid=127cfc&_nc_ohc=9Qwl0SLUg3wQ7kNvwHZjFy4&_nc_oc=AdoHIhSgOFS4X5BoHAhJGybSct6OmKrQ2pePD_HE_1oD5-3Hn1NOXRpC1dw07cJqQGs&_nc_zt=14&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&_nc_gid=MGyX4oWtU03jCQZVvTofTg&_nc_ss=7b289&oh=00_AQBUu4A3RtGmipFr6l5f283FRKxMwURIiApDSUIYDZ8iig&oe=6A6418CF

Korejac Jinwoo Jeon potpisao je ugovor s Dinamom ✏
    Jeon je 2008. godište, igra na poziciji krila, a odlikuju ga brzina i odlična tehnika ⚽
    Priključit će se našoj juniorskoj momčadi pod vodstvom Milana Badelja, a u Dinamo je stigao iz kluba SE Yeongdeungpo.
    Jinwoo, dobro nam došao i želimo ti puno sreće i uspjeha u našem klubu!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.