• Carrasco
    6.3k
    Marin otišao na posudbu u Lokomotivu.
  • serbus
    5.2k

Ništa od njega sve te šminkerske frizurice, roze kopačke,torbice a imas 18 nikad niš od njih.
  • Baneki
    812
    Da i meni je to neki pokazatelj koji su igraču prioriteti. Sjetim se odmah Anderson Coste kad je sletio s onim Vuitton kuferima...
  • Infinity
    19k
    Mozes ti biti takav i uspjeti. Ronaldo je imao i ima jos uvijek takvo ponasanje, ali je isto tako maksimalno posvecen nogometu.
  • Bosna86
    12.3k
    Ovi sa HNTV su na Podcastu danas spomenuli da Dinamo dovodi nekog golgetera iz HNL i da će to biti bomba transfer... Koga to dovodimo po opisu, Miereza?

https://m.youtube.com/watch?v=zrZudJco-k8 22:51-23:10
  • Beowulf112
    396

Sta ce nam?imamo petka i gavranovica..i treca opcija je cuze..time se nemoze nijedna ekipa pohvaliti..meni jedino zao sto nismo hojera uzeli..nadam se da cabraja nece biti flop
  • Bosna86
    12.3k
    Samo pitam jer se očigledno priča čim oni imaju dojavu pa reko možda je još netko nešto načuo
  • Neki tip
    21.3k
    Sta ce nam?Beowulf112

Šta će nam najbolji igrač najvećeg konkurenta za naslov?

Čisto sumnjam da je on, Osijek ima pravo na otkup koliko znam, ali da bih baš rekao kaj će nam.. :brow: :smile:
  • Dudu
    2.6k
    Ha mislim 99% Mierez, nema bukvalno nijedan više napadač u ligi da valja haha

Preostala konkurencija: Umut Nayir, Nikica Jelavić, Leon Benko i Ivan Krstanović
  • Morales7
    186

Da Mierez se čini kao prvi pick

Iako to je prvi spomenuo ovaj hajdukovac pa možda Caktaš, ali on nije napadač

Ostali klubovi nemaju neku top špicu, ajde jedino Franko iako opet on nije špica
  • Infinity
    19k
    22:51-23:10Bosna86

Meni u tom dijelu videa ide prica o Lauritsenu.

Gledam ih redovno, veceras cu pogledati, al sad da bacim pogled na to i sekunde nikako ne odgovaraju.
  • Bosna86
    12.3k
    Posto si prvi koji se zali, mislim da gledaš regularni dio a ovo su pitanja
  • Dudu
    2.6k

Haha i ja sam taman odgledao regularni dio.. Kontam lupa @Bosna86, ali onda sam došao opet i kliknuo na njegov link :D
  • deda
    38.7k
    Dinamo će morati dopeljati napadača ako Bruno ode, ali ja nisam s tim Mierezom baš tak oduševljen. Iako ne vidim o kome drugom bi moglo biti riječ.

Jedino Kule :lol:
  • marcio amoroso
    43.5k
    Meni isto Mierez dobar, ali nikakva bomba. Zabio je 11 golova, ne znam koliko je od toga iz penala.
    Jel zna netko?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.