• Zagi
    18.4k
    edit:
    Ademi, Sammir, Mišić , Livi, Orša i Petko.
    Modrić kaj, 4 sezone?
    Zagi

Ispravljena velika pogreška.
  • Jos-Optimus
    12.1k
    Šuker, Boban...samo ovako iz prve, a ima ih još.
  • emilperska
    17.3k

Ladić i Cvita..

2 rekordera na zalazu stoljeća i pocetku novog. Prvi po broju nastupa drugi po broju golova.
  • emilperska
    17.3k
    Modrić i Olmo su najveće legende koje su igrale u Dinamu, a najveće Dinamove legende ne mogu biti.Benedikt

Ovo je po meni najbolja rečenica ove rasprave..
  • Jos-Optimus
    12.1k

Ja sam pretpostavio da ih ne ubraja u moderno doba, njih dva su zicer
  • emilperska
    17.3k

A ovo su devedeste i pocetak 2000ih. To mi je moderno. Ali opet ovisi kako kome..
  • Zagi
    18.4k
    2000 nadalje.
    Ladara taman u mirovini , Cvita ful rubno al ajd. Mogu njih dva, pošteno .

Zapravo je fer da period pračenja počinje ukidanjem pravila under 28 ili mozda Bosmanom.

Teško mi je nekome honorirati dugotrajno igranje u dinamu ako nije niti imao opciju odlaska.
  • NORTE
    25.7k
    možda bi i Edin Mujčin spadao ovdje, ipak je odigrao baš jako punoJos-Optimus

On se posrao po svojoj karijeri u Croatiji/dinamu prije par godina kad je izjavio da bi bilo dobro da Hajdug osvoji titulu.

Fak ju frende.
  • Jos-Optimus
    12.1k
    da, to sam i zaboravio. Katastrofa.

je li istina da je Cvita u ogromnim problemima, čak možda negdje u komuni, nema ga nigdje?
  • mali M
    10.3k
    Mislim da se tu zaboravlja što je netko dobro napisao, legenda počinje na terenu, a završava van terena. Legenda kluba mora zadovoljiti obje stavke. Zato Olmo lagano ulazi u legendu Dinama dok Modrić i slični će lagano izblijedjeti iz Dinama.
    Kad već spominjete Cicu i Zambatu i sl. Oni zadovoljavaju višestruko ove stavke. Po meni si je Petko izbrisao "legendu" sa načinom odlaska...
    Uglavnom opet ćemo se zapetljat u definiciji legende
  • Pacho
    19.6k
    A boze moj... Da li bi bilo lijepo da nas promovira i da ima emocije prema klubu? Apsolutno. Posto nece/nema, ko ga jebe. Bio je bitan faktor u nasem uzletu, unovcili smo ga i imali smo, a i dalje cemo imati, veliku korist od toga sto je prosao kroz Dinamo i sto ga se, hoce/nece, veze uz Dinamo. Imalo je smisla probati ga vratiti, nije htio i sto je tu je.

Produktivnije je prihvatiti da je odnos takav i ne kmecati kao tinejdzerica nakon prekida.
  • emilperska
    17.3k

Statistički Mujčin je onda isto svakako tu. Igrao je u Dinamu u 2 perioda do 2005. 200+ nastupa, fini nastupi u jakoj LP gdje smo u 12 ekipa maltene bili, ali samo je 8 islo dalje.
  • Jos-Optimus
    12.1k
    ma Edin je bio igračina, samo sam zaboravio na ovu kretensku izjavu.
  • Zagi
    18.4k
    Treba jače pelješiti španjolske akademije. Ima igrača i izvan Barcelone.
  • Jurki
    26.9k
    Treba jače pelješiti španjolske akademije. Ima igrača i izvan Barcelone.Zagi

Apsolutno.
    Imamo i mi puno talenta, treba pojačavati konkurenciju unutar samih mlađih selekcija.
    Capellas ce nam vjerujem i nadam se dugorocno donesti know-how, uz rjesavanje infrastrukturnih problema.. napraviti od akademije pravu tvornicu rezultata i novca.
    Nama nije problem sirov talent, vec infrastruktura.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.