• Hnlovac
    7k
    Sto bi dao da sam neki 38godisnji drvosječa kaj igra za Cabo Verde pa da sam uklizao Pepsiju s 2 noge u 5. minuti...

Btw jedan Damir Martin je po meni veći sportas i od cr7 i messija
  • vjeko1701
    26.7k
    Opet dajem primjer sa postignućima u drugim sferama. Ako nemam interes, ne znači mi ništa. Argentinac i Portugalac u dresovima Reala i Barcelone mi u životu znači jednako ko Taylor Swift.

Svaka čast na individualnim uspjesima jednako kao i svaka čast na broju prodanih albuma ali meni osobno to u životu nema nikakav značaj pa mi posljedično ne stvara nikakvu emociju niti potrebu za divljenjem.
  • Crni86
    22.7k
    ovo je igranje vatrom….

Zato jer je sp i finale smijete. Zanima me stav fife kad ce to napravit neka druga repka…

Pravila su pravila i svi znamo kako bude kada se traze iznimke i opravdnaja te ne vrijede jednako za sve.

mislim da si tu dobro osjetio da je tu svijetu samo dalo nekakvu podijelu i opet zavadi i vladaj. Kruha i igara.

Prije 10tak godina me drzala ta borba messi-ronaldo. A sad me tako boli ona stvar i za jednog i za drugog. I te goat fore i drkanje na neke igrace s kojima se uopce nisam mogo nekako povezat (da li kroz repku ili dinamo) su mi bas djetinjaste. Jedan Petko ili Orsa ili Olmicu su mi 50 puta veci goatovi od tih messija, ronalda i ostalih.
  • Keyser Soze
    20.1k
    Zanima me stav fife kad ce to napravit neka druga repka…Crni86

Englezi su dobili crveni nakon Baloguna i igrač je dobio dvije utakmice suspenzije. To je jednostavno tako, Infantino pljuga Trumpu i radi što hoće i što donosi više para.
  • Glacies
    25
    Ja ne pricam nuzno o uspjesima. Nemam ni ja apsolutno nista od toga sto Messi ima 8 zlatnih lopti.

To ne znaci da ne mogu cijeniti ono sto radi na terenu iz cisto nogometne perspektive. Mislim da na to gledamo drugacije jednostavno.
  • Dzoni
    6.9k

Sve je to moguće jer se s tim stavom i Trump slaže. Da je nešto protiv njega i njegove politike, ne bi to prošlo.
    Ali fala bogu, još samo jedna utakmica i ovaj cirkus od SP je gotov
  • Crni86
    22.7k
    Ali fala bogu, još samo jedna utakmica i ovaj cirkus od SP je gotovDzoni

Ali nam ostaje ovo vodstvo fife…

Ne znam, ja sam bas razocaran fifom. Trebas pokazat transparentnost, neutralnost i objektivnost. Oni su doslovce pred cijelim svijetom pokazali sve suprotno.

Otvoreno su pokazali da bi sve napravili za novac i kako netko onda moze tvrdit da upravo taj novac ne zavrsava u njihovom dzepu? Po meni Infatino mora otic danas jer je fifa izgubila kredibilitet pod njim.
  • vjeko1701
    26.7k
    Meni je nogomet čista emocija. Utakmica ili ekipa/igrač prema kojoj nemam emocije mi ima jednak značaj ko i jamajkanski bob tim ili kongoanski tenis par.
  • Droljo
    30k
    iz cisto nogometne perspektive.Glacies

Onda treba i livaju isto gledati. Dvije sezone je podero hnl.
  • Crni86
    22.7k
    To druknje za messija i ronalda mi je kao i oni likovi kaj zive u zagrebu i kad dode arsenal u zagreb na tekmu odu na jug.

Ili oni clanovi fan clubova reala, barce i sl kaj gledaju tekme po zagrebu. Kakve vi veze imate sa njima…

Razumijem divljenje i da se prepozna odlican igrac/ekipa. Ali tolika fascinacija s igracima i ekipama s kojima nemate nikakvog emocionalnog dodira su mi fascinantni s danasnje perspektive. Ekipa slavi gol Messija/Ronalda ko da ga je dao za Hrvatsku.
  • Tom Hanks
    5.6k
    Slavimo jer možemo
    Long live Messi
  • Glacies
    25
    Livaja igra za direktnog rivala, ne znam kako je to isto, onda valjda imas tu neku postojecu emociju.

Ja pricam o tom da se moze cijeniti igrace za koje se nema navijacke preference zbog nacina na koji igraju nogomet.
  • crophantom
    5.7k
    Jel ovaj odluka FIFAe znači da iduće SP mi lagano možemo imati transparent Hrvatska do Zemuna?

Kakvi su to debili to je strašno, otvaraju Pandorinu kutiju da bi malo pušili kurac Trumpu.
  • Hnlovac
    7k
    naravno da ne. Ovo je rezervirano samo za cigoše. Da Armenci izvise krpu jer im je 80% naroda izbrisano kaznilo bi ih se drakonski
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.