• Jima
    1.8k
    Ma sve ok i slažem se, ali u polufinalu LP ne želiš se isticati, okreneš glavu i gas dalje na dijagonalu. Nije bezveze najbolji sudac onaj neprimjetni. Pa žuti karton možes pokazati uvijek i svakome, lako je to opravdati. Pogledaj ovo SP kako su se davali kartoni, a i zažmirili na iste. Vinčić nije kapacitet niti je zaslužio da vodi finale SP.
  • Mr Anderson
    20.6k
    Sprdaju se ovi u emisiji da je Melanija urgirala da Vinčić sudi.
  • Thor
    3.1k
    Je mozda zafrkancija na Melaniju. No milsim da je vise za Ceferina i mir s Uefom. A u ostalim Vincic je dobar sudac.
  • Hnlovac
    7k
    Screenshot-20260718-005328-Instagram.jpg
    Dosta su se ljudi znali sprdati, ali čovjek je ispada ljudina!

Svaka mu čast !!
  • KtcGoat
    6.8k
    "Daj mi riječ. Mislim da bogati ne žele igrati kada izgube. Ne brini, ova utakmica može biti jako važna. Nakon 1998. godine i utakmice protiv Nizozemske borili smo se za treće mjesto i danas s ponosom mogu govoriti o tome. Neki imaju toliko trofeja i toliko su bogati da im ta utakmica ništa ne znači. Poručujem im da šute, da poštuju svih 211 sudionika i da shvate kako svijet ne pripada samo njima. Svijet pripada i srednjima, malima i onima koji uživaju u nogometu", istaknuo je Šuker i dodao:

"Tko god sutra osvoji treće mjesto, uvjeravam vas da će se za 20 godina, kada bude stariji, sigurno sjećati te bronce. Zato u cijeloj toj priči trener Tuchel nije važan. Sere."
  • Sajla
    22k
    opa, nešto pametno i od Šukera!
  • grba
    800
    Ne znam sta englezi izvode, ako danas pobjede bit ce im tek druga medalja ikad na SP, malo su prebahati
  • crophantom
    5.7k
    Pitaju naši povratnici iz Argentine gdje danas mogu kupiti plave baklje za sutra, jel radi ikaj?
  • hardek
    10.9k
    Ne znam ćemu hejt utakmicama za 3. mjesto. Te utakmice daju totalno drugačiji nogomet nego ostatak utakmica u turniru, fokus nije toliko na obrani pa utakmice budu otvorenije i zabavnije. Neka vrsta all-star utakmice za kraj svjetskog prvenstva, a ipak nosi po meni vrijednu nagradu
  • ZG plavi 01
    472
    i mi smo tu utakmicu u Kataru koliko se sjecam igrali u nekom sarenom sastavu. Neki stalni prvotimci poput Brozovica i Lovrena su ostali na klupi svih 90 minuta. Jednostavno ta utakmica nema tu tezinu da se ide u nju sa sto posto. Od kad ja pratim nogomet, gotovo uvijek se u tu utakmicu ulazilo rezervirazno sa promjesanim sastavom. Jedino kaj pamtim je da je Belgija 2018. bas odigrala s prvom postavom s kojim bi izasli i da su prosli u finale.
  • grba
    800
    nekom sarenom ZG plavi 01
    Screenshot-20260718-134715-Sofascore.jpg
  • ZG plavi 01
    472
    Stanisic, Sutalo, Orsic, Majer, Livaja nisu bili prvotimci taj turnir vec zamjene. Stanisicu i Sutalu je to jedina utakmica na turniru koju su odigrali, Majeru i Orsicu je to bila jedina koju su startali, Sosa je igrao lijevog beka cijeli turnir, tu vidis nije startao. Nikad ti njih 5 ne bi startalo u finalu. Brozovic i Lovren na klupi koji su odigrali sve utakmice do tad.
  • emilperska
    17.3k
    Brand :heart:
  • Jos-Optimus
    12k
    pa Šutalo je bio projicirani prvotimac prije SP i zato mu je dao priliku u u ovoj tekmi, Livaja i Petko su se izmijenjivali, Sosa je izletio jer je bio kriminalan, Stanišić je ušao jer je zaslužio minute kao 50:50 odnos s Juranovićem, išli smo po to trece mjesto apsolutno
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.