• Blue sky
    4
    Imam pitanje nevezano za ovu temu ali tu je najaktivnije. Zavrsio je javni natjecaj sa prijedlozima za dinamov stadion pa me zanima da li netko zna kada cemo moci vidjeti prijedloge? cekam 40 godina na ovo pa me pere euforija oko izgleda stadiona
  • Sajla
    22k
    svejedno sam ti preselio post u odgovarajuću temu.
    Ako se dobro sjećam, spomenuto je da bi u rujnu bila izložba maketa na Velesajmu. Njih trebaju predati do 28.7. čini mi se
  • Blue sky
    4
    Zahvaljujem na inf
  • mlinchica
    6.8k
    imam zabilježen 03.09. samo nisam ziher jesu tada makete na Velesjamu ili već odluka.
  • criticus
    8.6k
    Jel gotov projekt za rušenje Maksimirskog stadiona? Po sjećanju trebao je biti do krana lipnja. Do kada, po roku iz tog natječaja, se mora raspisati natječaj za izvođača rušenja stadiona?
  • KrunoPesca
    130
    Projekt je po ugovoru trebao biti gotov početkom 6.mjeseca . Nisam siguran da je tim projektom određen rok u kojem se mora raspisati natječaj za rušenje stadiona. Mislim da bi do kraja godine trebao biti raspisan natječaj za rušenje, a u prvoj polovici 2027.g. odabir najpovoljnijeg ponuditelja. Prije me zanima koji su stavili rok za rušenje stadiona?
  • Batigol
    183
    Jel tender vec ispisan?
    Imam frenda koji radi u Njemackoj(ured arhitekata u Darmstadt)koji su se isto prijavili za natjecaj za maksimirski park(tako mi je pisao jucer)
  • Oluja
    7.2k
    Nek ti frend pošalje par fotki čisto da imamo nešto na što ćemo sliniti
  • Dendle71
    490
    za maksimirski parkBatigol

Kako to misliš? Je li to neki zasebni natječaj ili pod time misli novi Maksimir? Vjerojatno ovo drugo ali svejedno pitam, mozda sam nes propustil. Stvarno me zanima i nije neko podj. s moje strane.

Taj ured? Jesu oni vec oni nes projektirali? Neki stadion? Cisto da malo bacimo oko.
  • pešća
    1.7k
    Vjerojatno živi u Njemačkoj pa se tako izrazio, tamo dosta stadiona u svom nazivu ima riječ park.
  • Batigol
    183
    Pokusat cu vise doznati....ali je pisao da su se isto dosta renormiranih urede prijavilo koji su dosta iskusniji s stadionama...
  • Batigol
    183
    Evo me opet...moze mi pokazati nesto na mobitelu...ali ne i poslat..nije za javnost dok traje natjecaj...
    Ali sam kaze da imaju 1% izgleda posto su tu dosta veci igraci s iskustvom stadiona...
  • gledatelj
    1.4k
    a normalno da ne smije u javnost sa time jos. ali daj bar da tebi pokaze nesto ako smije pa nam prenesi kako se tebi cini. tj dal ti se svida ili ne haha
  • ZgDLions
    1.7k

Napiši barem koje su boje sjedalice.
    :smile:
  • Common Sense
    1.5k
    U duginim bojama. Možda se Senfu svidi pa pobijede na natječaju.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet