• Thor
    3.1k
    Pozdrav decku i sretno mu i to je to. Fala mu za to kaj je dal bez obzira koliko malo.
    Zelim mu puno uspjeha i da se proda za 50milja minimum. :wink:
  • Pesca90
    234
    U startu ima barem ono sto kronicno nedostaje hrvatskim igracima,brzinu,eksplozivnost i prvi korak,ako popravi kombinatoriku,pas i unaprijedi dribling na veci nivo,onda je na dobrom putu.

Od njega i Sivaleca ako dobijemo barem nesto slicno kao sto je Topic je prihvatljivo,ali od obojice mislim da su ocekivanja jos veca.
  • CastAway1986
    5.9k
    ok pošteno ,ali makar da je on dobio te minute mozda bi se znalo na čemu smo s njim i da li ce se ikad moci ozbiljno racunati na njega
  • Ljubo
    1.2k
    Nadam se da ces ostvariti nešto jer klubu ide 50%, sretno u nastavku karijere.
  • scooniepenn
    7k

Moram priznati da ni mene ovo što sam ga gledao Horvat ni po čemu nije oduševio. Dinamo II će biti odličan pokazatelj njegovih kvaliteta u ovom trenutku.
  • Zagi
    18.3k
    Potrošeno vrijeme i resursi. Nadam se da u budućnosti nećemo ići u ovakve poslove.
    Sretan put.
  • don
    20.6k
    Nadam se da u budućnosti nećemo ići u ovakve poslove.Zagi

u kakve poslove? Ja se duboko i iskreno nadam da ćemo i u buduće ići u ovakve poslove. Nije ovo FM pa da svaki uspije. Uspilo nam je X igrača, ovaj nije, idemo dalje i to je to.
  • hardek
    10.9k
    Mislim da Zagi aludira na samu prirodu posla. Dečka se praktički otelo i registriralo u neku selendru za profit menađera i/ili obitelji. Mladi perspektivni stranci da ali ovo granično trgovanje maloljetnicima ne.
  • Paggini
    91.3k
    Trgovina maloljetnim robljem nije renome Dinama
  • don
    20.6k
    nisam siguran da ste imali takvo razmišljanje dok je bia u Dinamu
  • Paggini
    91.3k
    nisam siguran da ste imali takvo razmišljanje dok je bia u Dinamudon

doslovno je cijeli forum unisono imao to mišljenje, uz dodatak "kad je već tu jbg", ali nitko nije zagovarao takve poslove u budućnosti, barem se ne sjećam.
  • Jaro
    12.3k
    i prije i za vrijeme i sada... i to ogromna vecina foruma je tako pisala. Iz svemira vidljivo managersko muljavljenje i trazenje rupa u propisima i ugovorima. Ruzno je da je klub okaljan ovime uopce, a jos dodaj na to kako Porto nije tamo neki nebitan i neutjecajan klubic u europskom nogometu i na nogometnom trzistu.
  • Benedikt
    181
    Što manje Barina utjecaja u Dinamu tim bolje
  • emilperska
    17.3k
    Pisao sam vec ranije.

Bara se otvoreno hvalio da ga je Pavlicic Bekic spojio s Manenicom da završe taj posao i dopeljaju malog iz Obreža. Jer jebiga, kad kažeš da si malog iz Porta upakirao u pravi Dinamo, vjv prolazis bez sankcija. A da ga ostaviš u Obrežu izgledalo bi u najmanju ruku mutno. To je moje viđenje zasto nije u Kustošiju otišao.
    Link: https://www.jutarnji.hr/sportske/nogomet/transferi/sn-otkrivaju-pozadinu-senzacionalnog-transfera-dinama-bit-ce-jedan-od-najboljih-koji-su-ikada-igrali-u-hrvatskoj-15554434

Jebiga to je bio onaj prazni prostor između Zajeca/Marića i dolaska Bobana. Manenica je sigurno dobar i pošten čovjek i dobar direktor, ali za transfere očito nije bio makar je manje štete od Marića koji je kao profesionalac napravio.

Boban je tu po meni uletio u 1 rizičan deal dogovoren prije njega koji je mogao za nas završit iznimno loše kroz neku kaznu ili zabranu transfera. Da li ga je prošle godine forsirao jer je vjerovao u malog ili je mislio da ce ga s 1 godinom igranja prodati za neke pare ili ga je bilo strah da ne popijemo suspenziju zbog muljanja s maloljetnicima pa smo ga gurali da ispadne da nismo preprodavači djece u toj priči, ne znam. Mozda i miks svega pomalo. Prilično sam siguran da sad o svemu tome priča s kočnicom, ali za par godina u nekom intervju ili članskom danu će sigurno reći da li je naivno vjerovao u Varelu ili je sanirao štetu prethodnika da klub ne najebe s tim jer je takav lik.

Uglavnom, nadam se da je ovo zadnja transakcija s djecom preko Barre za sva vremena jer ovi dječji dealovi s njim postaju degutantni.

Barra kao manager konkretnih igrača poput Livija, Tolića, Jakića, Majera itd. može uvijek.

Barra u svojim kombinacijama s "novim Ronaldima" a.k.a. Varela, Belinho 3 metra od Dinama..

Ne da mi se sad vrtit po forumu, ali siguran sam da ovaj transfer nije unisono dočekan aplauzom. Bilo je tu prilično skeptika.
  • Paggini
    91.3k
    Barra u svojim kombinacijama s "novim Ronaldima" a.k.a. Varela, Belinho 3 metra od Dinama..emilperska

I da se ne zaboravi praonica para Faye, "novi Olmo i još bolji Olmo" Fotso iz Rome, pa onaj mali Tonon iz Milana, Klapija od novijih koji mi se također čini da će dosta brzo ući u FC Without Club top listu, a možemo i nategnuto malog tovarčića Brkljaču i cijeli cirkus oko njega staviti u ovu kategoriju. Oko Chelfija sam još na li-la, to bi mogao biti korektan igrač, unatoč utjecaju Andya Bare.

Lika je posrao Olmo i otada uništava karijere klincima lijevo i desno
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube