• Ivdzo11
    10.5k
    Polako ljudi, onaj koji nudi se nece odmah isprsiti, onaj koji prodaje naravno da nece prihvatiti prvu ponudu... Istra igra igrice preko Matteonijevih clanaka da pokusa izvuci sto vecu lovu.... Tako je bilo i za Lisicu i Valincica....

Sve u svemu male su sanse da Prevljak ne obuče Dinamov dres ubrzo
  • ElDorado
    12.4k
    Nekak nam padaju kriteriji :)
  • Zg123
    3.9k
    Cek Cek Maresic koji vrijedi na TM 1.8 milja eura u zadnjoj godini ugovora je prodan u hajdug za 200k eura na 150 rata, a tu bi za 31 godisnjeg Prevljaka kojem je vrijednost oko 800k isto u zadnjoj godini ugovora htjeli milju evrica? Kako da ne
  • vjeko1701
    26.6k
    Istra igra igriceIvdzo11

E vidiš, tu mi se automatski pali alarm. Kakve igrice preko novinara u ozbiljnom poslu? Hoćete dogovor? Lijepo sve unutar 4 zida kancelarija klubova. Kreni mi preko novinara stavljati neke ultimatume, hvala i sretno, imamo ozbiljnije poslove za odraditi.
  • hardek
    10.9k
    Matteoni je očito sportski direktor.

Prvo smo mi zainteresirani, nakon toga se iz frižidera vani misteriozna ponuda iz Singapura za Prevljaka koja je bila aktualna prije mjesec dana, a sada opet Matteoni da Istra traži milijun eura. Pa nismo vesla sisali
  • Nogo
    12.1k

Transfermakt nije nikakvo mjerilo.
    Slažem se sve i pogodovanje hajduku ali samo kažem.
  • ElDorado
    12.4k
    Iskreno meni je puno vise krivo kaj smo opet poklonili besplatno igraca Rijeci ma tko to bio
  • Ljubo
    1.2k
    Realno pitanje, koliko bi nas mogao koštati Stojaković koji isto ima ugovor na još godinu dana. To pitam u usporedbi sa Istrom jer sam siguran da bi za nekih 700k i Mudraziju to bila dobra ponuda za lokomotivu.
  • Dzoni
    6.8k

Moj FM heroj iz Vukovara, od 2.lige do vrha Konferencijske lige me doveo.
    Kakav je ovako, ne znam. Po sofi vidim da zna zabiti ponešto
  • ElDorado
    12.4k
    Prevljak je ultra igracina za tog lika
  • Ljubo
    1.2k
    nebi se složio, još uzmi u obzir da je 10 godina razlike između njih. Po meni je Stojakovic imao stvarno dobru prošlu sezonu u Hnlu.
  • Nogo
    12.1k

Međutim, to sve - doznajemo iz izvora bliskih i Dinamu, ali i hrvatskom reprezentativcu nije točno. Odnosno dogovor nije postignut. Ni blizu.

Ali činjenica jest da bi i Dinamo i Livaković to željeli.
    T - portal
  • ElDorado
    12.4k
    Ako je politika kluba da daje igrače pod ugovorom za postotak od daljnje prodaje znaci li to da cemo i igrace iz Dinama B takodjer poklanjati? Barcelona to isto radi s nama ali ipak trazi neku odstetu. Zar nismo mogli za Zivkovica traziti nekih 100-200k npr, pa da to bude obrazac za buducnost?
  • ElDorado
    12.4k
    ali koliko on promašuje to je strašno. Ok slazem se da dolazi u sanse
  • hardek
    10.9k
    Pa Pavića se prodalo uz buy-back istoj toj Rijeci. Živkovićeva vrijednost je na all-time low a mi nemamo vremena je dizati. Na zadnje 2 posudbe je također bio loš, ne znam na temelju čega smo ga trebali utržiti. A po meni je puno bolja opcija 25% od buduće prodaje od 100-200k sada.

Barem su Boban i Zvone do sada pokazali da će izvući maksimum vrijednosti koji je moguć u tom trenutku
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.