• zmujcinslbrod
    263
    na moru sam, žena me pita šta je, imam li drugu a ja samo zamišljam Dabca i Livija.
  • Ivdzo11
    10.5k
    Dinamo ponudio 500k za Prevljaka, Istra hladno odbila traži milijun.

Baski ne žele igrače za kompenzaciju samo lovu

U Vitoriji žele novac i, ako ne budu dobili što traže, Prevljak će ostati u Puli. Koliko će on biti zadovoljan tim eventualnim epilogom, ostaje za vidjeti...

Matteoni
  • CrouchTomislavgrad
    455
    Bit će to kao i svaki put, ako igrač želi teško da klub može tu nešto…
  • vjeko1701
    26.6k
    Mislim da bi Prevljak bio dobar, al milju neka traže na drugim adresama. Istri bi bilo bolje da sa nama ima normalne odnose jer jedini u ovoj ligi plaćamo bez da se natežemo na 100 rata i čekamo prvi u mjesecu da bi klauzula bila manja. Uz to, ubrzo ćemo imati višak igrača koji su prošli našu akademiju, imaju seniorskog iskustva u B ekipi a nisu baš za prvu. Igrači koji mogu zlata vrijediti drugima u ligi.
  • CrouchTomislavgrad
    455
    Ma mislim da će ga na kraju pustiti za cca 700k i vozi.
  • ElDorado
    12.5k
    A bila vec vijest da je kao 800k
  • Omake
    19k
    Ništa, okrenut se Aleksu Stojakoviću iz Lokse.
  • Ludovic IX
    12.1k
    da je hajduk u pitanju, njima bi dali sa popustom jer ovi jadni nemaju. dinamo ima pa treba must kravu
  • vjeko1701
    26.6k
    Ma mislim da će ga na kraju pustiti za cca 700k i vozi.CrouchTomislavgrad

Maksimum maksimuma 700k čisto ili 550k + 250k bonusa ako uđemo u LP. Sve više od toga bi im se zahvalio.
  • CerealKiller
    518
    Zadnja godina ugovora, 31 godina, i traže milju eura? Ne vrijedi toliko
  • Zagi
    18.3k
    Znaju da smo mi u manje-više paničnoj potrazi. Njima se ne zuri.
    Pregovori.
  • Paggini
    91.3k
    Ako ga mogu prodat ga milju eura, neka ga prodaju i to je to.
  • Jurki
    26.8k
    zbog cega u panicnoj potrazi? Prijelazni rok traje jos mjesec i pol.. za pravo nastupa u hnlu 2 mjeseca.
    Beljo ce igrati sigurno svaku kad krenu kvale i pocne prvenstvo.
    Do sredine kolovoza tj za mjesec dana se stigne naci špic.
  • vjeko1701
    26.6k
    Znaju da smo mi u manje-više paničnoj potrazi. Njima se ne zuri.
    Pregovori.
    Zagi

Treba nam netko al u paničnoj situaciji baš nismo. Za Thun ionako ne može biti prijavljen, znači imamo do roka za prijave 3. pretkola.

Ili ovako, u situaciji smo di 650-700k vrijedi potrošiti al bome za milju se isplati sagledati druge opcije. Oni nek se onda cigane sa Hajdukom ubuduće, siguran sam da će im oni platiti igrače koliko žele.
  • GOAT
    8.7k
    Cisto sumnjam da postoji ikakva panika, možda nekad prije ali ovi ljudi znaju što rade. Pretpostavljam da imamo short list napadača pa idemo redom i jedan ce biti završen
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.