• CastAway1986
    5.9k
    I nas bivsi igrac Ogiwara je presao u Belgiju ,u Leuven.Sve vise njigovih klubova dovodi japance ..
    Inace na you tube kanalu JLeague moze se dosta snimki utakmica japanske lige pogledati ,sinoc sam bacio oko na utakmicu Hiroshima -Vissel Kobe , Nakamura je strasno brz s loptom ,mene jedino brine ta njegova pozicija koja je nedefinirana ,vecinom igra neku lijevu poluspicu u sustavu 3-4-2-1 ..Inace Hirosima ima i bas zanimljivog desnog beka , Shuto Nakano ..Taj iz auta baca kao svojevremeno Rory Delap
  • FazeN
    7.3k
    Sastanak Livija i njegovih predstavnika s Fenerom neće biti u ponedjeljak kako je rečeno i pisano po medijima, već je prebačeno za srijedu.
    Fener je dobio još nekoliko ponuda iz Liga 5.

S Istrom ništa (još) nije dogovoreno za Prevljaka
  • CrouchTomislavgrad
    455
    Sta nisi neki dan napisao da je to to i da se Livi vraca kuci?
  • austrijanac
    12.1k
    Propade nam japanac, a mi ubili s njim.

Ode u Le Havre.
  • Ljubo
    1.2k
    Možda je neki drugi Japanac bio u pitanju u vezi nas
  • Krizy
    73.9k
    Ja sam spreman, Boban i Dabac su na potezu :nerd:Krizy

Jednog brišem, izgubio tri minute života na lažne insajderske/novinarske
  • javolimtebejako
    5.8k
    molim bez pozivanja na bacanje atomskih bombi na Japan i Le Havre
  • Omake
    19k
    Šteta. Još posudba s pravom otkupa.

Kačavenda povedi nas!
  • hardek
    10.9k
    Ja nekako brijem da je članak teška patka. Sezona je kiselih krastavaca, a novinari znaju da ćemo se upecat jer je riječ o nepoznatom japancu i dat im klikovehardek

Ja i dalje mislim da nas novinari zajebavaju i da ni jedan Japanac neće doći
  • Crni86
    22.7k
    U koji tier sad pada Tironi?

Olivar uvjerljivo sam na vrhu pouzdanosti nasih novinara
  • Gradina
    220
    Ako, i ponavljam opet, AKO je istina ovo za Lazio, za sve ove ponude....
    Jesam jedino ja bijesan na Lazio, a bogami i na Dinamo što se ova priča ne presječe i što ih se ne odje*e? Pa koji k nas za*ebavaju...
    Fan

Moje je mišljenje da Dominguez ne ide nigdje barem do zime (ili do kraja kvalifikacija ako ne izborimo Ligu prvaka) i da ovim stalnim pregovorima samo ojačavamo pregovaračku poziciju koja nam je poljuljana nakon nakaradnih prodaja poput one Sučićeve
  • Diavollo094
    123
    Ništa više nije sigurno
  • Orc123
    16.1k
    Znaci ku.cina......
    Ku.ac imaju ovi nasi novinari info. Sad krece teroriziranje sa Livijem, svaki dan ce nwkoliko puta propasti i potpisati...
    Insajderi su zakon isto. . .ide ih.
  • marcio amoroso
    52k
    Sumnjam da je on uopće bio meta. Igra prednjeg lijevog u sistemu 3-4-2-1. Mislim da ćemo mi ako budemo dovodili dovesti nekoga tko igra ovaj naš sistem ili bar sličan našemu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.