• Jurki
    26.9k
    Ako sam dobro ispratio uzeli smo Loksi golmana juniora. Petar LoncarevicCrni86

Kupimo sve pokemone. Nema labavo.
    Bome ne sjecam se ovakve ofenzive da smo u svacije dvoriste zagrabili.

Bit ce La Masija kurac, kad Hitrec-Kacijana Capellas poslozi.
  • CastAway1986
    6k
    Tristan Grace Vrbanek (2011.) potpisao je ugovor s Dinamom ✏️

U plavom će dresu nastupati kao desni bek koji je u zimskom prijelaznom roku stigao iz NK Lokomotiva. U Dinamu nastavlja svoju priču, a mi mu želimo puno uspjeha u plavom ⚽️

Tristan, dobrodošao!
  • Nogo
    12.2k

Screenshot-20260715-185347-Instagram.jpg

Evo nam ga Tristan :)
  • rokikaciga
    15.9k
    Mbukuov sunarodnjak :)
  • NKDZ86
    8.8k
    Ja sam šokeran, nisam očekivao ovakvog Vrbaneka da budem iskren
  • rokikaciga
    15.9k
    Sad sam tek skužio da ćemo 2032 na EURO-u možda imati tri tamnoputa crnca u repstaciji. Ovaj Vrbanek, Liam Kante i Dudu junior. Kak ćemo onda vređati francuze da ne igra zapravo francuska repstacijia već afrička :fear:
  • marcio amoroso
    52.2k
    Aj smirite malo sa tim forama oko boje kože. Nisu smiješne nikome.
  • rokikaciga
    15.9k
    Više je ruganje forumašima koji ozbiljno komentiraju da je španjolska pobjedila afričku reprezentaciju i slično. Ukloni ako smeta.
  • marcio amoroso
    52.2k
    Više je ruganje forumašima koji ozbiljno komentiraju da je španjolska pobjedila afričku reprezentaciju i slično.rokikaciga

I to radiš na temi mladih kategorija. Veličanstveno.
  • Jurki
    26.9k
    IMG-1736.png

Jakov Dropulic 2012. godiste, golman dosao iz Nk Jadran Luka Ploče.

Albert i Zvone skupljaju marljivo pokemone po Hrvatskoj.
  • Fatos Beqiraj
    2.7k
    Petar Nemet iz Istre pridruzio se Dinamu. Na zimu potpisan, sad se prikljucio
  • keppi
    591
    Koliko smo to 3 ili 4 mlada golmana doveli?
    Ja sam za Nemeta shvatio da je sada potpisao, a da na zimu dolazi.
  • Nogo
    12.2k

Kako javlja Germanijak, Dinamo je sada u Maksimir doveo mladog reprezentativca Hrvatske. Petar Nemet (17) je u subotu potpisao profesionalni ugovor s klubom s Maksimira.

Riječ je o nogometašu Istre 1961 iz Pule, hrvatskom reprezentativcu do 17 godina koji je nedavno nastupio na Svjetskom prvenstvu u Kataru. Kako doznaje Germanijak, Nemet je u subotu prijepodne boravio u Maksimiru zajedno sa svojim agentom Leonom Smoljanom iz agencije Germania Sportagentur, gdje je potpisao ugovor. Ipak, sukladno ranijem dogovoru, Dinamu će se priključiti tek na kraju sezone, nakon što mu istekne aktualni ugovor s pulskim klubom.

Ovo je objavljeno 31.01.'26.
  • Pesca90
    246
    Pobjeda kadeta na Esslinger cupu 1-0 protiv Borussije Monchengladbach,strijelac:Marin Nekic.

U 19h tekma s Bayernom,prijenos na stranici kupa na you tubeu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.