• Laugreano
    5.8k
    Nasi mediji su prenesli sa zone, a japanski mediji prenose nase medije. Jos sam skeptican oko toga
  • austrijanac
    12.1k
    Ovi skupljaju kovanice ko ja 2001 da bi kupio pokemon karte.
  • austrijanac
    12.1k

Njegov klub objavio da napušta i da svi koji su narucili dres njegov da ce bit obavješteni.

Sigurno napušta, samo pitanje u koji klub.
  • Yovitssa
    1k
    Ma i ja sam skeptičan i oko Japanca i oko Prevljaka. U posljednje vrijeme naša piskarala sve više ćitaju Zonu i prepisuju tako da ove najave transfera su više/manje prepiska sa Zone. Plus, za Japanca je u igri i St. Truiden - klub iz lige jače od HNL-a tako da imamo i tu konkurenciju...
  • keppi
    591
    St. Truiden već ima 5 Japanaca.
    Tamo se u svlačionici govori japanski. Moguće da je ustvari to njegovo odredište.
  • mali M
    10.2k
    Ako bira između Belgijskog Belupa kojem je najveći uspjeh osvajanje druge lige (tri puta) ili aktivni prvak države, sudionik europskih natjecanja pa i najviše LP, onda široko mu polje...
  • Peškaman
    9.4k
    https://www.sanfrecce.co.jp/news/team/12601

"Sota Nakamura has left the team to complete the necessary procedures and make preparations for a transfer to an overseas club.
    We will inform you of any further decisions as soon as they are made."

Dakle,sigurno napušta Hiroshimu,pitanje je samo Dinamo ili St. Truidense.
  • emilperska
    17.2k
    Belgija je pogodna liga za Japance, kao i Bundesliga (sve 3). Tamo se najbrze aklimatiziraju.

Ne gledajte te to povrsno Dinamo vs belgijski Belupo.

Belgija je njima jedan standard za privikavanje i odskocna daska za dalje. Ne znam sto je odlučio, samo velim da dvojba ima rezona.
  • hardek
    10.9k
    Pošto neki slabo prate nogomet van liga 5, očito ljudi ne znaju da je St.Truiden utočište Japanaca u Europi. Ljudi imaju 6-7 Japanaca u rosteru što olakšava aklimatizaciju novima koji dolaze.
  • Mr Anderson
    20.6k
    Imamo mi jednog polujapanca, budemo mu pomogao.
  • Fan
    2.4k
    Ako, i ponavljam opet, AKO je istina ovo za Lazio, za sve ove ponude....
    Jesam jedino ja bijesan na Lazio, a bogami i na Dinamo što se ova priča ne presječe i što ih se ne odje*e? Pa koji k nas za*ebavaju...
  • Omake
    19k
    STVV je lani bio treći u Belgiji, igraju Europa League. Imaju dosta japanaca, doduše dva su otišla. Napadača su prodali u Freiburg, a najbolji Ito o kojem je kolega tranzicijski pisao na skaut temi je postao slobodan igrač. Ovi mu mogu nuditi mjesto startera umjesto Ita. Za adaptaciju i minute mu je STVV nekako sigurnija opcija.
  • emilperska
    17.2k

Ma da..
    Bravo! Ti si to detaljnije od mene, ali poanta je ista.
    Ljudi nerealno misle da su Dinamo i HNL prime opcije za ekipu iz drugih kontinenata.
    Dinamo kao klub mozda i da, pogotovo ako bude HNL sezona bez stresa. Ali generalno HNL je klošarska liga u usporedbi s ovima sa seoskom infrastrukturom i uvjetima za rad. Belgija, Nizozemska, Austrija pa i Škotska su za Japance dosta povoljnije okruženje. Ako ništa, statistika im daje za pravo.
  • Kujtim Shalla
    10.3k
    Dobro jutro svima. Ja se nadam da ima istine u dva navedena nogometaša od jučer . Samo mi je interesantno i da se ne lažemo ide na onu stvar da niko ne može odjebati ove žabarske šuge. Mrš sa posudbom ,dosta više. Bili smo ljubazni ,uljudno ali sad je DODTA, pa nismo vam mi ovce . A nadam se da je Dabac davno odradio posao još tokom posjete dogovorio Šota. U suprotnom mislim da j najlogičnije da je izabrao Belgiju. Ne zbog financija nego što se pokazalo da je klub dobar izbor za njih i liga j ipak jača od naše. E sad ,ja sve nade polaže u Dabac San ☀️
  • Nogo
    12.1k
    Ja se samo nadam da smo @austrijanac i ja bili u pravu za Sota!
    Nekako mi baca radi Dabca itd.da bi mogao kod nas. Bumo vidjeli :pray:

Ps: na stranicama Sanfrecce pod komentarima više naginju da ode u Belgiju/Nizozemsku...ali svima je žao da ide.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.