• Crni86
    22.7k
    Nategnuli su mee (no homo), mea culpa momci
  • Dino
    5.6k
    Ko ih hebe i jedne i druge!Thor

Doslovno! Mislim da nikad u životi neću skužit navijanje i prepucavanje za ikog osim za Dinamo i Hrvatsku. Kog boli kurac ko će osvojit ovo prvenstvo i čiji je deda pobjego u Argentinu, a čiji u Španjolsku. Pa ne bih ovolko postova nabio ni da sam se kladio na ikog od njih.
  • Benedikt
    178
    Slavko Vinčić sudi finale (navodno)
  • bbb medimurje
    5.2k
    nemoguce da europljanin sudi finale u kojem se sastaju europa i juzna amerika

Edit:vidim da je to sluzbeno, bas cudno..
  • Benedikt
    178
    prošlo je sudio Poljak Szymon Marciniak, 2002. je sudio Colina. Zaboravio sam tko je sudio 2014.
  • ElDorado
    12.4k
    Srbin sudi finale SP
  • ZGBhoy
    2k
    Srbin sudi finale SPElDorado

Godine 2020. Vinčić je zajedno s još 34 osobe uhićen na zabavi s prostitutkama i drogom koju je organizirala Instagram manekenka Tijana Maksimović u Bijeljini, u Bosni i Hercegovini. Prema navodima policije, sudionici su koristili seksualne usluge Maksimović i drugih žena, a tijekom pretrage zaplijenjena je veća količina droge, oružja i novca.

Vinčić je odbacio sve optužbe te izjavio da većinu ostalih uhićenih muškaraca, koji su navodno povezani s organiziranim kriminalom, uopće ne poznaje. Na kraju je pušten na slobodu, a bosanskohercegovačke istražne vlasti kasnije su ga u postupku vodile isključivo kao svjedoka.

Dobro da je bio samo svjedok inače nebi ušao u SAD :razz:
  • Paggini
    91.3k
    Godine 2020. Vinčić je zajedno s još 34 osobe uhićen na zabavi s prostitutkama i drogomZGBhoy

Jebote kad vidim kako neki žive život a ja ovdje provodim dane svađajući se na Zoni oko Topića i Prevljaka

jebemti šta sam se uopće rodio
  • Hnlovac
    7k
    ja sam mislio da se s moderatorskom plaćom moze bar dio zabave i bijelog platit...
  • vjeko1701
    26.6k
    Da su nam dali vratiti žetone, mogli bi. Ovako ipak teže.
  • Jurki
    26.8k
    Jebote kad vidim kako neki žive život a ja ovdje provodim dane svađajući se na Zoni oko Topića i Prevljaka

jebemti šta sam se uopće rodio
    Paggini

Znas kak se veli.. svaki bedak ima svoje veselje :rofl:
    Nama je ovo veselje
  • Paggini
    91.3k
    Nama je ovo veseljeJurki

Al sad zamisli da spojiš dva svijeta, udaraš na nos, oko tebe prostitutke te grle i smiju se dok se svađaš s fakinom

e sad već pričamo
  • Jurki
    26.8k
    Al sad zamisli da spojiš dva svijetaPaggini

Da bi to bilo izvedivo, trebamo otvoriti managersku agenciju, skaute i strucnjake imamo ovdje.. samo treba pokrenuti posao. :cool:
  • lukaoj
    339
    Steta fakat kaj nije Bebek u VARu, kaj ne bi to imalo jebenog smisla zbog jezika i komunikacije?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.