• Peškaman
    9.4k
    "Japanski mediji već navode kako je Nakamura napustio pripreme Hiroshime,zaputio se prema Europi napraviti inozemni transfer..."

Hiroshima je na pripremama u Austriji do 19.7.,tako da je već u Europi. Igrali su sa Slaven Belupom 14.7. pripremnu i dobili 3-1.
  • VolimDinamoOo
    478
    Zao mi onog tko nije otvorio zonu od jutros.. ima kad dodje, nece znat jel poš'o ili doš'o od ovih transfera i preoketa
  • Omake
    18.9k

Hvala haha.

Ono što je meni najbolje kod njega je što uvijek napada najbitnije zone. Mislim da je u zadnje 2 sezone imao oko 70tak udaraca, a od toga svega su 6 ili 7 bili van 16, a i ti su bili oko 16. Imamo dosta igrača koji znaju dati zadnji pas, pogotovo Stojković i Zajc. Mislim da je nekako i prirodniji dodatak Stojkoviću od Zajca. Uz njih će još lakše dolaziti u 1 na 1 s golmanom. Konstantno sprinta kroz half space. Tu bi i Beljo mogao profitirat kroz povratne na 5m. Tako i najviše stvara, pravovremen sprint u 16m, pa onda ili oštar centaršut na 5m ili povratna. Solidno mi i čita linije, a toliko je brz ako protivnička šestica zajebe i preda mu loptu game over je.

Visina je faktor, ali je bolji duel igrač od npr Dantasa, s tim da igra dosta ofenzivnije. Uporan je i borben, ne da na sebe što bi se reklo.

Nadam se da ćemo vidjeti barem par tranzicija ili kontrapresinga kada su Nsoki, Nakamura i Dani skupa u igri. Zamisli da Barco ili Marina to mora branit hahaha.
  • Orc123
    16.1k
    daj malo vise o njemu kolega.....priznajem, malo sam skeptican posebice radi njegove visine ali daj ga malo opisi ili ako imas kakvi video ili bilo sta....tebi vise vjerujem nego sebi heh...
  • mlinchica
    6.8k
    sad je njegovo ime procurilo na forumu Zona Dinamo.Keyser Soze

Kak god okreneš, ovo je dobra vijest.

Novinari nemaju više koga okrenut u klubu za vrući info, nema više poziva na gablanje u Maxi pubu, nema više VIP parkinga, samo d Zona. :cool:

Novinarstvo je palo na grane di se informacije skupljaju s navijačkih foruma. Medijske vlasničke strukture su ugrožene, stižu forumaši. :brow:

Popularizirat će se forum, stižu novi stručljaci koji će izluđivati moderatore.
    :snicker:
  • Zagi
    18.3k
    Dobro je to. Japanci su ratoborni, to uvijek dobro dođe.
    Još jedan-dva argentinca , nek se nađe i nema više mekog trbuha.
    Bu perje letilo.
  • Kujtim Shalla
    10.1k
    Jako volim Japance #nohomo i ovoga sam gledao nekoliko puta. Iskreno sam se nadao da je on taj kojeg su spominjali kao pojačanje iz Japana. Još kad mi kolega @Omakekaže da je on zadovoljan znam da je to to.
    A što se tiče Brumada,frajer je jak i ozbiljan igrač. Tip napadača kojeg smo dugo čekali a dobili ono najbolje u našem Belji. Kao što sam pisao neki misle da je perverzija i omalovažava se Prevljaka a meni je on i bolji. Usporediti samo statistiku a i klubove i kojima je igrao. Brumado jeste imao dobru sezonu ,istina i pogotovo u Europi. Međutim on se u danskom prvenstvu nije baš da se nadavao golova. On je u prvenstvu dao samo 5 golova čini mi se, a samo u jednoj temi je dao 3. Dolazi besplatno na 4 godine je ugovor. Neka se uspješno oporavi a klub je reagirao i doveo vrhunskog napadača koji neće imate problem da je tek druga opcija kod nas. Pozdravljam ovaj potez
  • Blue Label
    265
    Nakamura na Football manageru ima acceleration 18 i pace 16 što je vjv po ocjenama u top 20 u europi
  • Thor
    3.1k
    Jebemti...citam i ne vjerujem.:scream: cekam osmijeh Dabca,papir i olovku u fokusu fotografije :love:
  • Roky
    120
    Ovaj je dobar u pm
  • Nolifer
    15.5k
    Taj bude mogao vozit i svoj bajk kad dojde u Zagreb, jer ak se ne varam postoji i marka bicikla Nakamura...

Sve smo mu omogućili....

Čeka se samo plavi dim :fire: :love:
  • Mr Anderson
    20.6k
    jer ak se ne varam postoji i marka bicikla Nakamura...Nolifer

Je, imao sam ja jednog nekad prije, dobri bicikli, ak je i ovaj takav biti ćemo zadovoljni.
  • Nolifer
    15.5k

Eto ideje za predstavljanje igrača, kakav bi to bio hit od videa

:sparkle: :grin:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.