• Ludovic IX
    12.1k
    u pravu si. Trebalo je dovest nekog dokazanog igraca koji je igrao vani, ima iskustva , zna zabiti preko 10 golovs u prvenstvu i nama je financijski prihvatljiv.

Ima jedan takav u istri. Prevljak ili tako nešto.
  • Zagi
    18.3k
    20 stranica ste mi nadrobili tu , a nitko da spomene kako Prevljak zna svaku rupu u terenu na Kušek Apašu i Drozini.

Trebalo se brzo reagirati, Prevljak je poznat, scoutiran, plug and play i ne košta previše.
    Solidna rezerva za sezonu-dvije. Do tada ćemo naći nekog mladog iz Barce/Reala/Bayerna/PSGa .

Sve je ovo logično.

Dobar posao.
  • tp1997
    2.9k
    transfer Prevljaka mi je u rangu transfera Denija Jurića iz ŠibenikaPlava 9ka

No kako pobogu? Gdje je to Deni Jurić igrao i pokazao išta? Sramota čovjeka staviti u istu rečenicu s Prevljakom.
  • Keyser Soze
    20k
    Sota Nakamura (23) trebao bi sljedećih dana postati novi igrač Dinama. Podsjećamo, još smo prošloga tjedna ekskluzivno pisali kako "modri" u velikoj tajnosti radi na dovođenju jednog japanskog krilnog nogometaša, a sad je njegovo ime procurilo na forumu Zona Dinamo. I sve je izvjesnije kako će Nakamura vrlo brzo stići u Zagreb, postati član Dinama.
  • Noel
    22.3k
    Tironi je ispal fer, kaj je je.
  • austrijanac
    12.1k
    Fala Tironi, ali pivu ces morat platit @Nogo i meni.
  • FrodoJePurger
    674
    Bu nam serveri izdržali navalu novih članova Zone nakon ovakvih članaka :scream:
  • Zagi
    18.3k
    Bu nam serveri izdržali navalu novih članova Zone nakon ovakvih članaka :scream:FrodoJePurger

bez brige. nema linka, a tetak ne zna guglat
  • fakin
    5.5k
    Prevljak nema veze s ozljedom ovog Brazilca jer su pola sata nakon objave da je ovaj ozljeden izasli podaci da je Dinamo sve dogovorio s prevljakom. Znaci da se tu vec danima to dogovara
  • SanctaSanctorum
    415
    Znači očekujemo potpise Nsokija, Nakamure i Prevljaka ovih dana. Bumo vidli kaj bu od toga.
  • Zagi
    18.3k
    Prevljak nema veze s ozljedom ovog Brazilca jer su pola sata nakon objave da je ovaj ozljeden izasli podaci da je Dinamo sve dogovorio s prevljakom.fakin

Brazilac se ozlijedio kada su to novinari objavili?
    To po onoj, ako nije na fejsu - nije se dogodilo?
  • Ludovic IX
    12.1k
    pa bilo je dat 900k za ovoga ili čekati zimu ili dat 800k i imat obojicu za svaki slučaj. Bakrar odlazi, druga špica se morala dovesti. Prevljak je novi budimir. Došao tiho na prstima i tamo u Izrael kad smo gubili 2-0 i malo se uplasili, dao dva komada i riješio stvar
  • Omake
    18.9k
    Nadam se da je ovo s Nakamurom istina. Ovo mi je nakon Danija daleko najuzbudljivije pojačanje, iako od Nakamure imam veća kratkoročna očekivanja jer zadnje 2 sezone igra na jako visokoj razini. Mislim da će se odlično nadopunjavat i sa Stojkovićem i sa Zajcom. Strašno je brz, stalno napada prostor, jak 1 na 1, vrlo lako dolazi u super situacije u 16m.
  • Paggini
    91.2k

Buraz kakav je ovo jebeni graf hahahahah, pa ovo grmi
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.